Тернопілля: працівників сільського господарства області привітали з прийдешнім святом

Тернопілля: працівників сільського господарства області привітали з прийдешнім святом

17.11.19 08:25 0 720
Здавна українські землі щедрі на врожаї. А завдяки турботі та плідній праці наших аграріїв економічні показники у сільському господарстві щороку гідно зростають. Тому напередодні Дня працівників сільського господарства аграріїв, фермерів та всіх причетних до цієї галузі привітали з професійним святом.

Урочистості відбулися у п'ятницю, 15 листопада в приміщенні актового залу департаменту агропромислового розвитку Тернопільської обласної державної адміністрації. З вітальним словом до присутніх звернувся голова облдержадміністрації Ігор Сопель.

«Тернопільщина відома як аграрна область, що багата на врожаї та славиться своєю продукцією далеко за межами України. Саме ваша галузь забезпечує економічну та продовольчу стабільність держави, підвищення життєвого рівня громадян. Тому від себе особисто та від всієї громади області дякую працівникам галузі сільського господарства за невтомну працю, яку ви виконуєте щоденно", - підкреслив голова ТОДА.

Також Ігор Сопель вручив грамоти обласної державної адміністрації за вагомий особистий внесок у розвиток сільського господарства і виробництва, високий професіоналізм та з нагоди дня працівника сільського господарства понад десятку кращих працівників. Далі винуватців свята вітали вокальні та танцювальні колективи.

Зазначимо, що День працівників сільського господарства, відзначають щорічно у третю неділю листопада.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=2035461006557474

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Російський прокурор ...

КОМЕНТАРІ