Автомобільні шини Ovation W686 Ecovision: основні переваги

Автомобільні шини Ovation W686 Ecovision: основні переваги

18.11.19 22:42 0 3411

Автошини моделі Ovation W686 Ecovision створені для економних водіїв, яким потрібна якісна гума на зиму. Вони мають спрямовану протекторну доріжку, яку можна відшипувати — для цього передбачені спеціальні ряди з посадковими гніздами під протиковзні шипи. Далі, ми розглянемо основні "+" цих шин. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://nakolesah.net.ua/shiny/filter/brend-ecovision/, в якому їх можна безпосередньо придбати.

Переваги автошин W686

Модель Ovation W686 Ecovision характеризується тим, що:

  • вигідна ціна, але при цьому досить висока якість;
  • добре захищена від втрати тягового зусилля на вологих і сухих поверхнях, тому вона безпечна для швидкісної їзди в дощ;
  • тиха та комфортна;
  • відрізняється опором коченням, який нижчий ніж в аналогічних покришок;
  • протектор, виготовлений з посиленого і стійкого до зносу матеріалу.

З огляду на зайву м'якість протекторної гуми в жарку погоду, не рекомендується випробовувати можливості шини Ovation W686 Ecovision в літню пору року — це може не тільки зіпсувати враження від поїздки, недостатньою керованістю, а й навіть стати причиною ДТП.

Особливості технологій

Даний протектор забезпечує кращу реакцію при гальмуванні та розгоні на снігу та льоду, тому автомобільна гума Ovation W686 Ecovision позиціюється переважно для країн Північної Європи. Його спрямованість позитивно позначається на функціях дренажу води та відведенні грязьової сльоти, що особливо актуально при наших кліматичних умовах.

Підпротекторна зона шини Ovation W686 Ecovision оснащена посиленою за допомогою металевих поясів конструкцією, яка має не тільки міцність, але й легка вага, що дає переваги в енергоефективності. Використання кремнезему в складі протектора знижує коефіцієнт опору коченню, за рахунок чого економія палива становить до 5 %, а викиди забруднюючих речовин в атмосферу мінімальні.

За рахунок функціонування розвинених плечових секцій протектора автомобільна шина Ovation В686 Ecovision дає водієві підвищену упевненість та маневровість. Збільшена площа контактної плями також по-своєму впливає на виконання основних команд, а також стабілізує гальмівну дистанцію, прискорює відповідні реакції на маневрування.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Основные преимущества ...
Наступна новина: Письменные столы – виды и ...

КОМЕНТАРІ