Guerlain - «підвальні» аромати для королів

Guerlain - «підвальні» аромати для королів

19.11.19 17:27 0 1984

Модна імперія Guerlain справедливо носить звання однієї з найбільш вікових. Її шлях починається в 1828 році. Тоді хімік П'єр Франсуа Паскаль Герлен створив лавку аптечних товарів, де в підвальних приміщеннях він створював свої шедеври. Серед шанувальників його таланту був сам Наполеон III. Для його весілля, Герлен виготовив одеколон «Eau de Cologne Imperiale». Згодом, його клієнтами стали Вікторія та Ізабелла Іспанська.

Після смерті засновника в 1864 році, марка опиняється в руках синів — Еме та Габріеля. Еме зміг підняти сімейну справу на вищий щабель, займаючись розробкою парфумерії. Габріель взяв у свої руки питання управління. Еме Герлен випустив перший унісекс аромат «Guerlain Jicky», та затвердив концепцію виділення в ароматі початкової ноти, ноти серця базової ноти, а також комбінував природні та штучні компоненти.

Далі компанія дістається онукам П'єра Герлена — Жаку і П'єру. Як і батько і дядько, вони поділяють свої обов'язки в управлінні маркою. Бренд набирає ще більшої популярності. Guerlain створює парфумерію для представників шоу-бізнесу та реалізує свою продукцію на світовому ринку. Сімейний бізнес припиняє своє існування як такий у 1994 році, оскільки правнук творця компанії продає її корпорації LVMH, яка є власником марки сьогодні. Протягом 8 років він ще працював разом з іншими парфумерами над створенням виробів Guerlain, але на початку 2000-х він остаточно залишає компанію.

Парфумерні принципи Guerlain:

  • Перше, що варто відзначити — це невелика кількість компонентів. Причому, кожен з них легко розрізнити в загальній композиції.
  • Друге — це перевага натуральних перед штучними інгредієнтами. Синтетичні речовини займають в парфумах всього 20 %.
  • «Флакон для аромату, як плаття для жінки» і саме ця фраза характеризує третє правило компанії.

Велика увага приділяється оформленню флаконів і дизайнери не соромляться експериментувати з формою, кольором і принтом. Безумовно, головною відмінною рисою марки є її впізнаваність. У кожному парфум використовується «герлінад» - особливий акорд, складові якого зберігаються в таємниці. Однак критики розгадали в ньому троянду, боби тонка і ваніль.

Чоловічі аромати Guerlain:

  1. Освіжаючий і, водночас, деревне Guerlain L'Homme Ideal покликаний розкрити потенціал свого володаря. Іскри свіжості цитрусових і розмарину зустрічають нас в перших нотах аромату. Мигдаль та боби тонка утворили чарівний союз в «серце» аромату. База розкривається різнобічними компонентами — шкірою, кедром і ветивером.
  2. Відкриває перед нами нову сторінку життя Guerlain Instant De. Прохолода цитрусових ліній виступає на контрасті з пряністю пачулі, насінням гібіскуса та кокоса. Як акомпанементу неповторною мелодії аромату служать деревні ноти.
  3. Аромат Guerlain Vetiver додасть мужності та впевненості в собі навіть юнакові. Основна партія в ароматі, як зрозуміло з назви, належить ветиверії. Він виступає в чарівному ансамблі з нотами тютюну. Додавання на початку композиції цитрусових надає парфуму мажорній тональності. Впевнено доповнюють загальну картину мускат і перець, малюючи темпераментну лінію в виробі.

Жіночі аромати Guerlain

  • Guerlain Shalimar повідає вам про чарівні секрети Сходу. Теплий, чуттєвий аромат закликає зберігати граничну відвертість в питанні відносин. Композиція розкривається поступово: від легких переливів бергамота, кедра та цитрусових до ніжних ліній троянди, жасмину та пачулі. Фінальний акорд з ванілі, шкіри та ладану зберігає в собі всі таємниці любовної ночі.
  • Продовжує східну тематику аромат Guerlain Samsara. У філософії Індії назву парфуму означає «переродження». Свіжі та легкі ноти іланг-ілангу, персика і бергамота переходять в глибші акорди «серця». Там розкривається багатоголосся нарциса, ірису та жасмину. Приємним пахощами балують нас амбра, боби тонка та сандал.
  • Всі неоднозначні переживання, пов'язані з таким почуттям, як любов, помістилися у флаконі Guerlain Idylle. Романтика початкових нот лічі, малини та троянди викликає в пам'яті приємні серцю образи. Наступні за ними акорди конвалії, лілії та жасмину огортають приємною млістю. Неймовірне блаженство дарує шлейф, складений з нот пачулі та мускусу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Выбор конвертов ...
Наступна новина: Перевезення меблів — немає ...

КОМЕНТАРІ