Перевезення меблів — немає нічого простішого!

Перевезення меблів — немає нічого простішого!

19.11.19 18:45 0 1888

Зараз важко уявити, як кілька десятиліть тому жителі України, масово покращуючи свої житлові умови й, відповідно, періодично переїжджаючи з місця на місце, обходилися без послуг транспортних компаній при перевезенні меблів. Адже перевезти меблі не так-то вже й легко, як це може здатися на перший погляд. Але якщо ви скористаєтеся послугами компанії-вантажоперевізника, наприклад, "Біггі": https://biggy.kiev.ua/services/perevozka-mebeli, то цей процес стане надзвичайно простим!

Чому перевезення меблів краще довірити професіоналам?

У будь-якій справі важливі дрібниці. Адже якщо не врахувати найменші деталі при підготовці до перевезення меблів, то можна зіткнутися з деякими неприємностями, а саме:

  • неправильно розібрані меблі на старому місці;
  • неправильно зібрані меблі на новому місці;
  • пошкодження гарнітура;
  • розбиті дзеркала або скло в меблях.

Тому при організації перевезення меблів необхідно ретельно передбачити усі нюанси.

Правильно пакуємо меблі

Для цієї мети потрібно, щоб у Вас обов'язково під рукою були:

  1. клейка стрічка-скотч;
  2. бульбашкова плівка;
  3. картон.

Кілька корисних порад при розбиранні та пакуванні меблів:

  • Антикварні меблі краще не розбирати. Вони краще перенесуть своє переміщення у своєму первозданному старовинному вигляді.
  • Невеликі деталі та ручки від шаф і сервантів упаковуйте в окремі пакети та обов'язково підпишіть, щоб під час складання на новому місці не переплутати ці важливі дрібниці.
  • Навіть великий гарнітур, який також бажано упакувати, — підписуйте.
  • Дзеркальні та скляні поверхні обов'язково акуратно упакуйте, застосовуючи бульбашкову плівку та скотч, щоб в дорозі вони не розбилися.
  • Якщо Ви перевозите шкіряний диван, те краще його в фургоні занурити на м'яку тканину та простежити, щоб він не знаходився поруч з іншими меблями.

Вантажники: А чи потрібні вони?

Щоб не підривати своє здоров'я підняттям важких речей, економлячи при цьому час і кошти, при перевезенні меблів однозначно краще найняти вантажників! Професійні вантажники, всупереч сформованій негативній думці про них в народі, — дуже відповідальні та організовані співробітники, особливо при виконанні Вашого замовлення, і Ви можете не турбуватися про схоронність Ваших меблів при навантаженні / розвантаженні. При перевезенні меблів вони можуть виконати наступні роботи:

  1. демонтаж тих меблів, які можливо розібрати;
  2. пакування;
  3. перенесення меблів з Вашого поверху вручну або за допомогою ліфта;
  4. навантаження предметів в автомобіль (в окремих випадках може використовуватися спецтехніка);
  5. фіксацію предметів, що перевозяться, за допомогою спеціальних кріпильних засобів;
  6. супровід вантажу під час руху до місця призначення;
  7. розвантаження меблів на новому місці;
  8. збирання меблів, при бажані.

Вибираємо машину

Щоб вибрати підходящу машину, Вам треба визначитися, скільки речей та яких габаритів Ви зібралися перевозити. Це допоможе суттєво зменшити витрати. Якщо, наприклад початковий та кінцевий пункти Вашого переїзду розташовані в межах міста, то замовляти вантажівку на п'ять і більше тонн не має сенсу. Для такого транспортування цілком підійде автомобіль вантажопідйомністю до 2 т. Адже при квартирному переїзді важливий обсяг, а не вага. Невелика спритна «Газель», яка у 2 рази менша вантажівки-пятитонника, швидше і, головне, економніше, доставить Ваш вантаж за призначенням, навіть роблячи 2 ходки.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Guerlain - «підвальні» ...
Наступна новина: Переваги гель-лаків PNB

КОМЕНТАРІ