У штабі зафіксували 8 обстрілів у зоні ООС протягом дня

У штабі зафіксували 8 обстрілів у зоні ООС протягом дня

20.11.19 11:57 0 724
Незаконні збройні угруповання на Донбасі вісім разів порушили режим тиші в зоні проведення Операції об'єднаних сил протягом дня 18 листопада, повідомляє штаб ООС.

Поміж іншого, йдеться про застосування забороненої Мінськими домовленостями зброї, зокрема мінометів калібру 82 міліметри.

«П'ять обстрілів позицій українських захисників російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ»: неподалік Кримського – з гармат БМП-1, ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; неподалік Луганського – зі станкових і ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; двічі біля Новотошківського – з озброєння БМП-1, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Травневого – зі станкових протитанкових, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї», – йдеться в зведенні.

У зоні оперативно-тактичного угруповання «Схід» штаб зафіксував три обстріли: двічі поблизу Новомихайлівки і один раз – поблизу Лебединського.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ