На Тернопіллі голова ТОДА Ігор Сопель взяв участь у відкритті ЦНАПУ в Чорткові

На Тернопіллі голова ТОДА Ігор Сопель взяв участь у відкритті ЦНАПУ в Чорткові

20.11.19 11:58 0 792
Новий Центр надання адміністративних послуг функціонуватиме у приміщенні адміністративного будинку Чортківської міської ради. Участь в урочистому відкритті, яке відбулося у понеділок, 18 листопада, взяв голова облдержадміністрації Ігор Сопель. Він наголосив, що створення зручних та доступних умов для отримання громадянами та підприємцями якісних адміністративних послуг в одному прозорому офісі – пріоритетне завдання органів влади усіх рівнів.

«Це запорука створення сприятливого бізнес-клімату та запобігання проявам корупції. місто Чортків отримало сучасний європейський ЦНАП. Тепер тут мешканці міста зможуть отримати 213 адміністративних послуг. Переконаний, що цей Центр стане прикладом для інших громад не лише області, а й всієї України», - зауважив очільник краю.

Також він додав, що у рамках Програми Мінекономрозвитку з ініціативи Тернопільської облдержадміністрації для Центру міста Чортків передбачена закупівля робочих станцій для видачі паспортних документів і видачі посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів, що дозволить надавати додатково у ЦНАП щонайменше 15 послуг. Ігор Сопель передав голові Чортківської міської ради Володимиру Шматьку сертифікати на дане обладнання.

Довідково

На Тернопільщині на функціонує 28 Центрів надання адміністративних послуг. У кращих ЦНАПах надається уже понад 260 послуг.

Одночасно в області реалізується 13 проектів із створення чи модернізації Центрів з надання адміністративних послуг. На дані цілі виділяються кошти із державного та місцевих бюджетів, також залучають фінансування міжнародних донорів.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=2041438759293032

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У штабі зафіксували 8 ...
Наступна новина: Суд визнав загиблим ...

КОМЕНТАРІ