Міський голова привітав та нагородив тернопільських медійників з нагоди професійного свята

Міський голова привітав та нагородив тернопільських медійників з нагоди професійного свята

20.11.19 14:37 0 1413
18 листопада у приміщенні Тернопільської міської ради урочисто вітали місцевих медійників з нагоди професійного свята – Дня працівників радіо, телебачення і зв'язку України.

Під час святкового заходу міський голова Сергій Надал подякував журналістам, редакторам, режисерам, операторам і зв’язківцям за щоденну плідну співпрацю та нагородив кращих представників галузі подяками і цінними подарунками.

Особливою золотою відзнакою «Герб міста Тернополя» з нагоди професійного свята та до 28-річчя від дня заснування телеканалу «TV-4», нагороджена генеральний директор телекомпанії Юлія Винокур.

«Життя сучасної людини важко уявити без телебачення, радіо, телефонії, пошти, Інтернету. Ми спостерігаємо стрімкий розвиток інформаційних технологій, які ведуть до того, що скорочується відстань між містами, налагоджується комунікація між людьми, - відзначив Сергій Надал. - А завдяки достовірній, об’єктивній і якісно поданій вами інформації вибудовується діалог між владою і громадянами, формується громадянське суспільство, забезпечується прозорість діяльності органів влади. Не менш важлива ще одна функція працівників радіо, телебачення та зв’язку – це захист інформаційного простору України. Адже завдяки вашій професійній роботі Україні вдалося вистояти не лише в гарячій війні на передовій, а й в інформаційній війні з Росією. Правда українських телевізійників та радійників, перевірена інформація журналістів зупинили російську пропаганду».

Очільник Тернополя побажав працівникам радіомовлення, телебачення і зв’язку міцного здоров’я, щастя та добробуту, а також сил і натхнення в щоденній праці на благо міста та країни.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Імпічмент Трампа: на ...
Наступна новина: У Гонконгу поліція оточила ...

КОМЕНТАРІ