The Times написала про романтичний зв’язок між «Міс Білорусь-2018» і Лукашенком

The Times написала про романтичний зв’язок між «Міс Білорусь-2018» і Лукашенком

20.11.19 13:20 0 1304
Наймолодшим депутатом нижньої палати парламенту Білорусі стала 22-річна «королева краси» Марія Василевич, яка була «романтично пов'язана» з президентом країни Олександром Лукашенком, пише британська The Times.

Василевич часто бачили з 65-річним Лукашенком на публіці відтоді, як у травні минулого року вона здобула титул «Міс Білорусь». Вони разом відвідували державні фестивалі, хокейні матчі, а також Чемпіонат світу з футболу 2018 року в Росії.

The Times стверджує, що Лукашенко нагородив Василевич державною медаллю за внесок у культуру і доброчинність, а також особисто спостерігав за її підготовкою до конкурсу «Міс світу-2018». На ньому вона посіла третє місце.

У публікації наголошується, що Марія Василевич, яка стала депутатом, не має політичного досвіду. У Палаті представників Національних зборів Білорусі вона має намір зайнятися приверненням уваги до проблем молоді.

На парламентських виборах у Білорусі, що відбулися 17 листопада, в нижню палату парламенту не пройшов жоден опозиційний кандидат. Спостерігачі ОБСЄ не визнали вибори такими, що відповідали міжнародним стандартам. /**/ /**/

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: на проспекті ...
Наступна новина: В Тернополі у дворі за ...

КОМЕНТАРІ