Переваги та різновиди перманентного макіяжу

Переваги та різновиди перманентного макіяжу

20.11.19 20:26 0 3087

Сучасна жінка, красу, дану їй природою, підкреслює декоративною косметикою. За допомогою неї можна подовжити вії, надати чіткості бровам і яскравість губам. Існує багато видів макіяжу: денний, вечірній, весільний, діловий, сценічний. Жінкам протягом дня доводиться поправляти макіяж, стежити за тим, щоб нічого не потекло та не розмазалося. Бути красунею, попри брак часу, мінливу погоду, свій настрій — все це здавалося нездійсненною мрією ще якихось 50 років тому.

Однак в 1979 році зародився такий напрямок в косметології, як перманентний макіяж, який дозволив жінкам розслабитися і бути завжди красивими. До даної послуги вдаються навіть зірки, хоча вони мають у своєму арсеналі цілі армії стилістів і візажистів. Знаменитості не можуть дозволити недбалого ставлення до своєї зовнішності. Один невдалий фотознімок може надовго зіпсувати репутацію.

Такі популярні кіноактриси, як: Анжеліна Джолі, Дженніфер Лопес, Меган Фокс, Шарліз Терон, оцінили переваги перманентного макіяжу. Список знаменитостей з перманентним макіяжем набагато більший. Це ще раз підтверджує популярність процедури в сучасному світі. Ну а далі, ми поговоримо про основні "+" та різновиди даної процедури. Ну а розповість нам про це Степанова Вікторія: https://permanent.od.ua/ — майстер перманентного макіяжу в Одесі.

Основні плюси перманентного макіяжу

Перманентний макіяж чимось нагадує татуювання. Відмінність в тому, що в основі фарбувальних елементів для татуювань використовуються синтетичні речовини, а в основі пігментів для татуажу натуральні пігменти. Татуювання тримається протягом усього життя, а перманентний макіяж 2-3 роки.

Перманентний татуаж дозволяє вирішити ряд проблем:

  • Приховати недоліки, зробити їх менш помітними.
  • Це стійкий макіяж на кілька років.
  • Не змивається водою.
  • Не викликає алергії, як декоративна косметика.
  • Дозволяє заощадити час.
  • Забезпечує бездоганний вигляд при активному способі життя.
  • Заощаджує кошти на косметику.

Види перманентного макіяжу

Нині розрізняють перманентний макіяж:

  1. очей;
  2. брів;
  3. губ.

Татуаж очей — це промальовування верхньої та нижньої повік, найчастіше це нанесення стрілок. При цьому використовуються відтінки від чорного до графітового. Нижню повіку підкреслюється більш м'якими квітами.

Проводиться процедура без використання знеболюючих засобів. Застосовується одна або кілька технік. Можна віддати перевагу розтушуванню повіка, намалювати стрілки або промальовувати простір між віями. Всі ці види татуажу дозволяють зробити очі більш виразними, а вії здаються густішими.

Татуаж брів дозволяє створити симетричні брови правильної форми. Допомагає усунути тьмяність брів. Пігментація брів проводять тими ж кольорами, що й натуральні брови. Красиві, чіткі лінії надають виразності очам, підкреслюють їх красу.

Розрізняють три види татуажу брів:

  • волосковий;
  • пудровий;
  • змішаний.

Татуаж брів проводиться в кілька етапів. Спочатку підбирається форма та колір брів. Потім проводиться знеболення за допомогою крему-анестетика. Після цього здійснюється впровадження пігменту стерильною голкою. Процедура триває не більше 2 годин.

Татуаж губ вирівнює контур, освіжає їх природний відтінок. Результат можна побачити тільки через 2 тижні. Протягом місяця необхідно зволожувати губи, оскільки постійно відчувається сухість.

Для перманентного макіяжу губ застосовуються такі техніки:

  1. Татуаж по контуру губ. Тримається до 7 років. Проводиться по природному контуру губ, роблячи його більш чітким і рівним.
  2. Татуаж губ з розтушовуванням. Робиться з виходом за контури, проміжок зафарбовується пігментом. Підходить тим, хто хоче збільшити губи та зробити їх пухкими.
  3. Техніка помади. Позбавляє від необхідності підфарбовувати губи. Пігментом заповнюється вся зона. При цьому може застосовуватися до 5 різних пігментів, створюючи 3D ефект.

Слід відзначити, що ця процедура досить болюча, навіть попри застосування знеболювання.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Переваги MacBook Pro Retina ...

КОМЕНТАРІ