Переваги MacBook Pro Retina перед іншими ноутбуками

Переваги MacBook Pro Retina перед іншими ноутбуками

20.11.19 21:18 0 2540

При виборі будь-якої нової техніки, ми обов'язково будемо порівнювати її з альтернативними моделями, вивчати характеристики, оцінювати дизайн, шукати відгуки, радитися з продавцями-консультантами тощо. Так само і з ноутбуком Apple MacBook Pro Retina. Відразу впадає в око те, що він важче, але водночас за своїми технічними характеристиками не особливо перевершує свого попередника. Так чому ж варто зупинити свій вибір на новому MacBook Pro Retina? Нумо розбиратися. Далі, ми безпосередньо перелічимо основні переваги даної моделі.

Головні "+" MacBook Pro:

  • Розробники добре попрацювали над відображенням і обробкою тексту. Тепер знаходити помилки, пропущені пунктуаційні знаки, орфографічні та граматичні помилки набагато швидше і легше, завдяки неймовірно чіткій графіці. Звичайно, багато що залежить від використовуваного сайту, адже далеко не кожен ресурс здатний надати контент такого високого розширення, яке може відображати даний девайс. Благо нині кількість таких сайтів зростає з неймовірною швидкістю.
  • Окремо треба відзначити приголомшливу контрастність дисплея Retina, який так само дозволяє отримати ідеальну передачу кольору та відмінно регулює баланс білого. Тепер працювати з зображеннями одне задоволення. Всі топові дизайнери віддають перевагу ноутбукам з дисплеєм Retina, хоча їх починають витісняти iMac 5K. Технологія Retina є тільки у пристроїв фірми Apple. Вона заснована на тому, що вчені навчилися розділяти субпікселі з пікселями, а потім — зменшує між ними відстань. Вибір ноутбука з ретина-дисплеєм — це вибір справжньої якості найвищої проби.
  • MacBook Pro підійде не тільки для роботи, але і для відпочинку. Для цього виробники оснастили його 8 ГБ оперативної пам'яті, твердотілим накопичувачем на 512 ГБ. Цього наповнення вистачить не тільки для важких трудових буднів, але й для ігрових вихідних. Навіть найвимогливіші відеоігри без проблем працюватимуть.

Висновки

Як бачите, MacBook Pro Retina - це дійсно потужна машина, яка здатна задовольнити потреби навіть найвимогливішого користувача.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги та різновиди ...
Наступна новина: Найпопулярніші види гри в ...

КОМЕНТАРІ