Фасувально-пакувальне обладнання: що потрібно знати?

Фасувально-пакувальне обладнання: що потрібно знати?

21.11.19 16:10 0 2714

Будь-які сипучі та заморожені продукти харчування, такі як макарони, пельмені, вареники, крупи, чіпси, кава і багато іншого, потребують пакування. У всьому світі пакування продуктів грає ключову роль в процесі поставки продукції кінцевому споживачеві. Ну а для того щоб створювати високоякісну, надійну та сучасну упаковку, в обов'язковому порядку слід користуватися інноваційними пакувальними технологіями та фасувальним / пакувальним обладнанням. Таке обладнання здатне підняти ваше виробництво на новий, більш високий рівень якості та надійності. Далі, ми безпосередньо розглянемо основні його особливості. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "Мастер-ПАК": master-pack.com.ua/, яка безпосередньо виготовляє таке обладнання.

Якими особливостями володіє упаковка продуктів харчування?

Дане обладнання дозволяє зробити упаковку вологих, липких, розсипчастих, крупно-кускових, багатокомпонентних продуктів харчування будь-якої форми (сир, мармелад, сир, цукор, сіль і т. п.). Його основними особливостями є:

  • економічна ефективність;
  • надійний захист від зовнішніх впливів, а також втрати продукції при її транспортуванні та зберіганні;
  • рекламно-інформаційна функція (тільки за допомогою упаковки споживач зможе дізнатися про склад продукту, час її виготовлення та термін зберігання).

Види фасувально-пакувального обладнання:

  1. вагові лінійні дозатори;
  2. транспортери;
  3. фасувально-пакувальні лінії;
  4. системи динамічного зважування;
  5. запайовики пакетів;
  6. зварювальники плівки;
  7. термоупаковка;
  8. вакуумник;
  9. горизонтальні машини для пакування штучних виробів;
  10. вертикальне пакувальне обладнання для сипучих та дрібноштучних продуктів.

Застосування в такому обладнанні спеціальних датчиків фотомітки та рівня продукту дозволяє зробити пакування продуктів максимально точним, а також досягти стабільно високих показників надійності та функціональності самого обладнання. Застосування таких ліній дозволяє реалізувати проекти будь-якого рівня складності, пов'язані з областю пакування та фасування продуктів харчування.

Точне і швидке дозування абсолютно будь-яких продуктів забезпечується завдяки комбінаційно-ваговому дозатору та спеціальній мультиголовці. Таке фасувально-пакувальне обладнання працює за принципом комбінування доз зі зважуючих голівок.

Також, є ще один наступний етап, на якому йде вибір комбінації, найбільш близької до заданого значення ваги.

Комбінаційний ваговий дозатор є найпоширенішим устаткуванням. Цей апарат незамінний для харчового виробництва будь-якого типу. Завдяки своїй універсальності на такому агрегаті можна дозувати величезний асортимент продуктів харчування.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Правила посещения ...
Наступна новина: Чи шкідливо бути донором ...

КОМЕНТАРІ