Форма для кухаря: загальні вимоги,особливості крою та тканини

Форма для кухаря: загальні вимоги,особливості крою та тканини

21.11.19 23:26 0 4807

Уявіть собі ідеальну форму для кухаря. Напевно, вона була б з вбудованим кондиціонером, здатною саму себе прати та ніколи не зношуватися. На жаль, поки що таку кухарську форму не створили, але у нас є можливість максимально наблизитися до ідеалу. Яка ж вона — ідеальна форма для кухаря? Нумо розберімося. Ну а допоможе нам в цьому співробітник інтернет-магазину https://abrikos.group, в якому безпосередньо можна замовити форму кухаря в Україні.

Ідеальна форма для кухаря: яка вона?

Перш за все, вона має бути пошитою з високоякісної тканини. Найпопулярнішими варіантами тканини є:

  • Бавовна. Натуральність тканини — це дуже добре. Вона пропускає тепло, вентилюється і довго носиться. З мінусів — бавовна погано тримає форму і хоч як не крути, але досить швидко втрачає пропускні властивості.
  • Синтетика. Вона дуже стійка до забруднень, механічного впливу, довговічна, міцна та гігієнічна. Головний її мінус — практично повна відсутність вентиляції. Навіть взимку, коли на вулиці холодно, на кухні завжди жарко, і, якщо форма кухаря не «дихає» - пиши пропало.
  • Мікс. Це найкращий варіант, який є на ринку. Завдяки тому, що він об'єднує в собі кращі якості натуральних і синтетичних тканин, в підсумку кухар отримує найкомфортніше носіння. Тканина міцна, пропускає повітря, захищає від води / масла / механічного впливу. Єдиний важливий момент — потрібно стежити, щоб тканина була зі значною частиною натуральної тканини, а не з 10 %.

Основні характеристики кухарської форми:

  1. Зносостійкість. В умовах постійної спеки, різноманітних запахів і випарів, кухарська форма досить часто потребує прання. Саме тому, дуже важливо, щоб шви не розлізлися через 1-2 прання, а ґудзик не відпали.
  2. Комфорт. Форма не повинна тиснути, віджимати, сковувати, натирати або «підскакувати». В ідеалі, якщо це буде легкий, але міцний матеріал, вільного крою (але не занадто), з кишенями та різноманітними вставками. Це дозволить кухареві рухатися вільно. Дівчатам в цьому випадку потрібно бути розсудливими — адже форма може дуже красиво підкреслити фігуру, але при цьому відчутно обмежити рухи. Важливо розуміти пріоритет зручності перед красою.
  3. Безпека. Окрім того, що форма кухаря не повинна містити у своєму складі ніяких шкідливих речовин (наприклад, дешевих барвників, які при мінімальній вологості відбиваються на шкірі), але й захищати кухаря від бризок окропу, масла та навіть падаючих ножів.

Висновки

Взявши до уваги дані рекомендації, ви зможете вибрати та купити хорошу форму для кухаря без особливих проблем.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Почему новогодний ...
Наступна новина: Розпочинається електронне ...

КОМЕНТАРІ