Відбулись урочистості з нагоди 50-річчя Тернопільського вищого професійного училища №4 ім. М.Паращука

Відбулись урочистості з нагоди 50-річчя Тернопільського вищого професійного училища №4 ім. М.Паращука

22.11.19 08:58 0 1113
Тернопільське вище професійне училище №4 ім. М.Паращука відсвяткувало 50-ту річницю від дня заснування. З цієї нагоди студентів та педагогічний колектив привітав голова облдержадміністрації Ігор Сопель. Він зазначив, що це училище славиться кваліфікованими випускниками та інноваційними освітніми підходами.

«Присвоєння закладу імені видатного архітектора Михайла Паращука символізує єдність поколінь, невпинний розвиток і налаштованість на успіх. Особливої уваги заслуговують міжнародна співпраця і проєкти з провідними фірмами і закладами освіти Польщі та Болгарії, які надають нового імпульсу інноваційному розвиткові училища», - зауважив очільник краю. Також він висловив переконання, що значна роль у подальшому розвитку нашої держави належить саме галузі професійної освіти і Тернопільському вищому професійному училищу №4 ім. М.Паращука зокрема. Після вітальних слів Ігор Сопель вручив грамоти обласної державної адміністрації педагогічним працівниками закладу.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=2047837101986531&__tn__=-UC-R

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Курс гривні щодо долара ...
Наступна новина: УЄФА розслідує імовірну ...

КОМЕНТАРІ