Основні переваги фарбувальної камери

Основні переваги фарбувальної камери

23.11.19 22:04 0 4807

Фарбувальна камера призначена для якісного та рівномірного забарвлення автомобіля. Безумовно, такий спосіб не можна назвати єдиним можливим варіантом для фарбування автомобіля, ніхто не заперечує можливість фарбування транспортного засобу вручну. Водночас автоматичне фарбування значно зручніше. Поза всяким сумнівом, від того, яким способом буде пофарбований автомобіль, залежить кінцевий результат.

Фарбування у камері дозволить отримати блискучий, рівномірний колір, який не стане тьмяним через пару місяців. Крім того, процес фарбування подібним чином відбувається значно швидше. Автосервіс, який використовує фарбувальну камеру, користується більшою популярністю серед автомобілістів. Далі, ми детальніше поговоримо про особливості її використання. Ну а розповість нам про це співробітник ПП "Гарантія Плюс": https://guaranty-plus.com.ua, що безпосередньо займається їх проектуванням і виробництвом.

Особливості фарбуванням авто в камері:

  • Відсутність пилу та механічних забруднень. Повітря, що надходить в камеру через вентилятори, проходить через систему фільтрів і очищається від зважених часток. Те ж саме відбувається з повітрям, що виходять, в якому знаходяться мікрочастинки фарби.
  • Можливість підігріву циркулюючого повітря, що особливо актуально в процесі сушіння.
  • Камери обладнані противибуховими лампами для створення освітлення певної інтенсивності під правильним кутом.

Для виконання цих умов фарбувальна камера має теплоізоляційний шар, двері, що герметично закриваються, а також систему вентиляторів. Внутрішні стіни обов'язково повинні бути пофарбовані в білий колір, для виключення спотворення кольору. Більш того поверхня стін повинна легко очищатися в разі забруднення.

Автоматизація процесів фарбування відбувається за допомогою управління з централізованого пульта, яким керує оператор.

Зазвичай автосервіс, на якому встановлюють фарбувальну камеру, проводить попереднє рихтування та відновлення корпусу автомобіля після серйозних аварій. Великі СТО, як правило, крім рихтування та фарбування проводять діагностику автомобілів і виконують поточний ремонт (шиномонтаж, балансування). Досить часто в них здійснюється продаж запчастин, що дуже зручно для продавців і покупців.

Продаж запчастин можливий з додатковим замовленням деталей по каталогу (якщо мова йде про рідкісні деталях або деталях, яких немає в наявності). Поставка можлива після укладення договору з виробником або компанією-дистриб'ютором.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ