Тернопільське вище професійне училище № 4 ім. М. Паращука відзначило своє 50-річчя

Тернопільське вище професійне училище № 4 ім. М. Паращука відзначило своє 50-річчя

24.11.19 10:15 0 1325
21 листопада Тернопільське вище професійне училище №4 ім. Михайла Паращука відзначило свій 50-річний ювілей. З цієї нагоди міський голова Сергій Надал побував на урочистостях, де привітав студентів, викладачів і випускників закладу зі святом та вручив подяки і цінні подарунки.

«Ваше училище з гідністю носить ім’я відомого архітектора Михайла Паращука, і я впевнений, що він би гордився вміннями та навичками випускників цього славного навчального закладу, - відзначив Сергій Надал. - Здобувавати виробничі професії зараз є престижно, адже вони завжди є затребуваними та найбільш необхідними місту . То ж я бажаю усім студентам вищого професійного училища № 4 бути успішними, тому що чим успішніші будете ви, тим успішніші будуть наше місто і наша країна».

Міський голова подякував професорсько-викладацькому колективу навчального закладу за відданість справі і любов до обраної професії, а студентам та випускникам – за старанність і сумлінну працю.

До слова, впродовж свого існування Тернопільське вище професійне училище № 4 ім. М. Паращука підготувало понад 20 тисяч спеціалістів будівельного, технічного та економічного профілів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США запровадили санкції ...
Наступна новина: Співробітник ФБР міг ...

КОМЕНТАРІ