Переваги підвісних світильників

Переваги підвісних світильників

24.11.19 22:17 0 3158

Конструктивна відмінність підвісних світильників від інших груп освітлювальних приладів полягає в способі їх монтажу: вони фіксуються до потоку за допомогою спеціальних підвісів. Підвісні світильники мають найширшу сферу застосування і дозволяють вирішити величезний спектр завдань, пов'язаних з освітленням. Далі, ми розглянемо їх основні переваги.

Основні +" підвісних світильників

До головних плюсів підвісних світильників можна віднести:

  • Можливість їх застосування в приміщеннях будь-якої висоти та простоту монтажу. Завдяки системі підвісів світильники можна монтувати стель з усіма типами покриттів і розташовувати освітлювальний прилад на потрібній висоті.
  • Підвіси таких світильників допускають досить великий діапазон регулювання по довжині. Змінюючи її, можна коригувати напрямок світлового потоку, реалізовувати схему і загального, і місцевого освітлення, а також виділяти за допомогою світла різні зони приміщення.
  • В якості підвісу може виступати як звичайний кабель, так і більш міцні та декоративні варіанти (трос, шнур, струна, штанга, трекові системи, ланцюг і т. д.). Різноманітність видів підвісів, а також дизайну самих світильників дозволяє знайти оптимальний варіант для будь-якого стилю житлового інтер'єру або громадського приміщення.

Сфера використання підвісних світильників:

  1. Підвісні джерела світла особливо популярні у сегменті HoReCa. Такі підвісні світильники застосовуються в оформленні холів готелів, дизайні ресторанних залів для локального освітлення столиків і підсвічування барної зони й т. д.
  2. Окремою сферою застосування підвісних світильників є виробничі, промислові будівлі. Зазвичай це приміщення з високими стелями, і в них підвіси є, мабуть, єдиним способом забезпечити простір необхідною кількістю світла.
  3. Підвісні світильники також використовуються в офісах і торгових залах. Завдяки можливості регулювати довжину підвісів вони дозволяють організувати достатню, якісне освітлення в приміщеннях з будь-якою висотою стель. Для торгового освітлення характерне використання підвісного світла для акцентного освітлення вітрин, а також в інтер'єрному оформленні бутиків. Світильники на жорстких підвісах-тросах — один з найпоширеніших видів освітлення в супер- і гіпермаркетах: вони одні з небагатьох, які підходять для монтажу в будівлях подібної конструкції.
  4. Світильники на підвісах з успіхом застосовуються і в приватних інтер'єрах — як в якості головного, центрального джерела світла, так і точкового для зонування.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Донецька Народна ...
Наступна новина: Выбираем душевую кабину

КОМЕНТАРІ