Пам'ять загиблих співробітників СБУ вшанували у Тернополі

Пам'ять загиблих співробітників СБУ вшанували у Тернополі

26.11.19 10:38 0 838
У Тернополі співробітники та курсанти Національної академії Служби безпеки України презентували виставку картин «Невидима варта», відеопроєкт «Пам'ятаємо» та виставу-реквієм «Війна без строку…».

Патріотичний захід присвячений пам'яті усіх загиблих співробітників СБУ, серед яких і наш земляк, командир групи Центру спецоперацій «Альфа», полковник Руслан Муляр. У травні 2018 року він загинув, виконуючи бойове завдання на Луганщині

Історії життя Руслана Муляра та всіх загиблих співробітників СБУ розповіли зі сцени співробітниця вишу й авторка виставки картин «Невидима варта» Леся Шиденко та актори вистави-реквієму «Війна без строку…» – курсанти Академії СБУ, які за покликом серця обрали шлях захисника України.

Їхні розповіді доповнив художньо-документальний сюжет про полковника Муляра, створений колективом Накціональної академії Служби Безпеки України в межах відеопроєкту «Пам'ятаємо» за підтримки його родини, друзів та колег.

Присутній на вечорі-реквіємі голова облдержадміністрації Ігор Сопель відзначив важливість цього заходу та наголосив на необхідності зберегти й передати майбутнім поколінням пам'ять про наших героїв-сучасників.

«Їх уже немає поряд з нами, але вони живуть в нашій пам'яті, бо їхній подвиг – забуттю не підлягає. Біль втрати досі обпікає серця їхніх рідних та побратимів. Він нам нагадує про те, що «війна без строку…» триває. Але у цій війні ми обов'язково переможемо!, - сказав Ігор Сопель.

Голова облдержадміністрації подякував за подвиг Руслана Муляра його рідним – матері, дружині, дітям, які прийшли на перегляд вистави: «Я схиляю в пошані голову перед мужністю наших героїв. Дякую їхнім рідним і близькими, та всім причетним до організації сьогоднішнього заходу. Пам'ятати і перемагати! Ось наше завдання».

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=2054057218031186

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Білорусі затримали ...
Наступна новина: ООН: одна з трьох жінок ...

КОМЕНТАРІ