Міні-трактори для дачі: що потрібно знати?

Міні-трактори для дачі: що потрібно знати?

26.11.19 16:52 0 5692

Коли дачне господарство починає забирає занадто багато часу, пора придбати собі міні-трактор. Ну як це правильно зробити нам розповість співробітник інтернет-магазину https://minitraktor.com.ua/, в якому безпосередньо можна придбати доступні китайські міні трактора в Україні.

Що таке міні-трактор?

Раніше трактори були справжньою розкішшю, яку могли собі дозволяли тільки заможні селяни або великі колективи. Сьогодні ж є моделі міні-тракторів які коштують дешевше, ніж відпустка на морі. А все тому, що міні-трактори менші розмірами за "старших братів", але виникає інше питання: "Чим вони поступаються великим машинам?".

Головний показник трактора — це тяговий клас. Це відношення потужності двигуна до ваги трактора. Міні-трактори легші, а потужність двигуна у них менша. Але з іншого боку — міні трактор пропонує незрівнянно нижчу ціну, а також меншу витрату палива та запчастин.

Громіздкий трактор більше підходить ля великих полів, а міні-трактор — для дачі та городу. Та й для малої ферми трактор професійного класу не потрібен. Для будь-якого ручного садового інвентарю знайдеться відповідне навісне обладнання.

Окрім того, міні-трактор це і косарка для дачі, адже до неї можна приєднати пристрій для скошування трави, і багатофункціональний агрегат, адже до нього можна приєднати пристрої для розкидання добрив, зрошення та інших робіт. Скошування низькою трави, збір листя граблями та очищення доріжок — все це теж робить міні-трактор.

Вибір міні-трактора для дачі: на які параметри слід звернути свою увагу?

Якщо потрібно було б скласти рейтинг міні-тракторів для дачі, то він виглядав би наступним чином:

  1. Одноциліндрові або двоциліндрові міні-трактори з потужністю 12-16 к. с. Такі машини ідеально підійдуть для прибирання ділянки від снігу.
  2. Міні-трактори з потужністю 20 к. с. Вони підійдуть для: стрижки газону, викопування траншей, перевезення гравію, а також підгортання, висаджування і збиранням картоплі.
  3. Для інших площ і робіт буде потрібен більш потужний трьох циліндровий міні трактор, наприклад, на 24 к. с. Такі агрегати впораються з оранкою, культивацією, а також обприскуванням землі. Тим, хто вирощує овочеві культури (наприклад, кукурудзу).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ