Переваги контактних лінз під час відпочинку

Переваги контактних лінз під час відпочинку

27.11.19 20:13 0 2396

Активний відпочинок мало чим відрізняється від тренувань спортсменів. Однак відпочинок - це не тільки ігри, але і відвідування різних закладів, дискотек і клубів. І в цих умовах контактні лінзи можуть бути дуже корисними. Нумо розгляньмо основні переваги контактних лінз під час відпочинку. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://glazok.net.ua/, в якому їх безпосередньо можна придбати в Україні.

Переваги контактних лінз на відпочинку:

  • Спочатку хочеться поговорити про користь, яку можуть принести контактні лінзи при відпочинку на природі. Крім свого прямого призначення (корекція зору) вони також можуть захистити очі від попадання дрібного сміття, пилу та піщинок. При рухливих іграх лінзи дозволяють повністю зосередитися на грі. Немає потреби стежити за тим, щоб лінзи не розбилися або не злетіли з носа.
  • Також слід пам'ятати, що є контактні лінзи, які захищають очі від впливу шкідливого ультрафіолетового випромінювання, що особливо сильно влітку, в період відпусток. Багато окулісти вважають, що застосування влітку звичайних сонцезахисних окулярів недостатньо, оскільки окуляри здатні захистити тільки від фронтального УФ-випромінювання, але безсилі від впливу УФ-променів збоку очок. Контактні лінзи з захистом від УФ-випромінювання від таких виробників, як, наприклад, Baush & Lomb або Ciba Vision, повністю позбавлені цього недоліку і забезпечують надійний захист очей.
  • Найбільш популярні лінзи з асферичним дизайном - це одноденні контактні лінзи «soflens daily disposable», компанії Bausch & Lomb. Використання спеціальної геометрії поверхні цих лінз дозволяє прибрати не тільки аберації самої лінзи, але і сферичні аберації ока, що дозволяє створити на сітківці ока більш контарастное зображення. Вони здатні забезпечити водієві чіткий зір у всіх напрямках.
  • Крім перерахованого вище факторів, також слід пам'ятати про появу в період відпусток великої кількості алергенів. Для того, щоб захистити свої очі від попадання в них алергенів, рекомендуємо використовувати одноденні контактні лінзи, або лінзи частої планової заміни, наприклад, Ciba Vision або Bausch & Lomb.

Висновки

На закінчення скажемо кілька слів про так звані карнавальні лінзи. Це вироби, що володіють екстравагантним забарвленням або малюнком. Контактні лінзи цієї групи здатні повністю поміняти малюнок сітківки ока, додавши оригінальності своєму власникові. Слід сказати, що їх слід використовувати тільки на час проведення вечірок і уникати в них кермування автомобілем або будь-якої іншої відповідальної роботи, оскільки вони дещо звужують поле зору людини. Також необхідно стежити за тим, щоб не переношувати дані контактні лінзи. Після проведення вечірки їх необхідно відразу зняти та покласти на зберігання в розчин для контактних лінз.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ