Корпоративний відпочинок на Південному Бузі

Корпоративний відпочинок на Південному Бузі

27.11.19 20:34 0 2728

У сучасній обстановці жорсткої конкуренції продуктивне ведення бізнесу реально виключно за умови злагодженої роботи всього колективу підприємства. Надати допомогу у формуванні такого колективу може організація активного корпоративного відпочинку. Останнім часом дуже популярним є сплав на рафтах на Південному Бузі (до речі, записатися на нього можна тут), а все завдяки явним перевагам такого відпочинку. Нумо їх розгляньмо.

Чому варто здійснити сплав на рафтах на Південному Бузі?

Саме тому для будь-якої фірми, актуальними та важливими є такі корпоративні заходи, як:

  • активні та рухливі ігри;
  • командні ігри;
  • спільний корпоративний відпочинок на природі.

Активний корпоративний відпочинок на Південному Бузі не є тому виключенням. Він об'єднує та заряджає весь колектив компанії. Грамотно організований активний корпоративний відпочинок — це, перш за все, поліпшення неформального спілкування в колективі, зміцнення корпоративного духу, створення більш тісних відносин та атмосфери в колективі, прекрасне проведення дозвілля на природі, відмінний настрій, а також море позитивних емоцій.

Беручи участь в заході такого роду, всі його учасники з головою занурюються в заняття, яке вимагає взаємовиручки, підтримки, узгоджених дій, прояви розумної ініціативи, прийняття зважених рішень в складі групи. Корпоративний відпочинок на Південному Бузі надає можливість, як керівництву, так і всім співробітникам компанії зміцнити свій авторитет і авторитет фірми. Найефективнішим дозвіллям з елементами командоформуючого тренінгу вважається корпоративний рафтинг.

Для проведення корпоративного рафтингу чудово підходить ділянку річки Південний Буг в районі селища Мигія (Мігейські пороги). Річка Південний Буг досить повноводна та прекрасно підходить для проведення корпоративного відпочинку з ранньої весни до пізньої осені.

Мігейські пороги мають середній рівень складності проходження маршруту, що дозволяє брати участь в корпоративному рафтингу на Південному Бузі як новачкам, так і досвідченим рафтери. Віддаючи перевагу даному виду активного відпочинку, можна бути абсолютно спокійним і впевненим у своїй безпеці. Конструктивні властивості човна для рафтингу (рафта) і його протиковзне покриття надає йому стійкості на поверхні води. Крім того, всі учасники рафтингу споряджається одягом для рафтингу: рятувальним жилетом і шоломом для рафтингу, а безпосередньо перед рафтингом проходять детальний інструктаж з техніки безпеки та правил поведінки на воді.

У кожному рафті, безумовно, є інструктор, який виконує обов'язки старшого групи. Під час рафтингу по річці група зобов'язана працювати злагоджено та узгоджено, як годинник. Обстановка на річці постійно змінюється і група повинна своєчасно приймати правильні рішення, оскільки від дій кожного учасника групи залежить результат рафтингу. Кожному учаснику рафтинг туру необхідно мати витримку, чітко виконувати вказівки інструктора, своєчасно прийти на допомогу товаришеві.

Висновки

Подібний корпоративний відпочинок дає прекрасну можливість спілкування членам колективу віч-на-віч в неформальній обстановці на прекрасному, мальовничому острові на Південному Бузі, спробувати проявити свої найкращі людські якості та піднести себе з кращого боку.

По матеріалах: https://myrafting.com.ua/.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ