«Тернопільщина пишається вами!»: Ігор Сопель військовим 44-ої окремої артилерійської бригади

«Тернопільщина пишається вами!»: Ігор Сопель військовим 44-ої окремої артилерійської бригади

28.11.19 08:04 0 825
У палаці культури «Березіль» пройшли урочистості з нагоди виводу підрозділів 44-ої окремої артилерійської бригади з зони проведення операції Об'єднаних сил. Звертаючись до присутніх військовослужбовців, голова ТОДА Ігор Сопель відзначив їхню мужність та вірність рідній країні, а також нагородив кращих воїнів відзнаками.

«Впродовж року, перебуваючи на території Луганської та Донецької областей, ви з честю виконували свій обов'язок захисту незалежності і територіальної цілісності України. У бойових умовах ви продемонстрували відмінні військово-професійні навички, злагодженість дій, патріотизм та дисципліну. Тернопільщина пишається вами!», - наголосив очільник краю.

Також він зазначив, що не менш вагомий внесок зробили ті 14 бійців, які полягли в боях.

«Ці імена навіки золотими літерами вписані в історію військової частини. Вони з честю виконали свій синівський обов'язок перед Батьківщиною, заслуживши на шану і пам'ять сучасників та нащадків», - сказав Ігор Сопель. Крім того, він додав, що у Тернополі, Теребовлі та Чорткові добудовуються казарми поліпшеного типу і вже зовсім скоро ключі від цих новобудов отримають перші новосели.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Долар другий день ...

КОМЕНТАРІ