Максим Іванчук — пластичний хірург екстра класу

Максим Іванчук — пластичний хірург екстра класу

29.11.19 20:26 0 6917

Максим Іванчук зарекомендував себе у світі пластичної хірургії як професіонал, що впроваджує нові технології. Кількість зроблених ним операцій обчислюється навіть не сотнями, а тисячами. За словами Максима Іванчука, у своїй роботі він орієнтується не на українську медицину, а на світовий досвід. До речі, якщо ви нічого не чули про нього, тоді просто введіть у пошуковій стрічці запит: "Максим Иванчук отзывы" і ви знайдете достатньо інформації про цього спеціаліста.

Нову інформацію і, так називається обмін досвідом, лікар отримує від зустрічей із колегами за кордоном. Періодично він приїжджає в Індію, Канаду або в міста, де ця індустрія задає світові тенденції — Майамі, Беверлі Хіллз, Нью-Йорк. Для цього у нього налагоджені контакти з кращими пластичними хірургами світу. Він вважає за краще не спільні конференції або семінари, а індивідуальне навчання. В цьому є дуже багато переваг: кілька днів інтенсивних навчань економлять час, але дають набагато більше досвіду та практики. Коли проводив з хірургом 2-3 дні в операційній, це порівняно декількох місяців теоретичного навчання. У цій індустрії весь час необхідно розвиватися та прогресувати, показувати свій високий рівень нарівні зі світовими майстрами.

Більшість хірургів спеціалізуються на одному або декількох напрямках: ринопластика, маммопластика або різні підтяжки. А ось Максим Іванчук оперує будь-які частини тіла. Його клініка надає клієнтам близько 45-ти послуг. Чим довше лікар працює, тим більше підтверджує свій професіоналізм. Він прогресує й люди це бачать. Щодня до Іванчука на прийом і консультації приходять близько 30 клієнтів, які між собою діляться інформацією. Як зазначив сам лікар, його найкраща реклама — це рекомендації клієнтів.

Головним секретом свого успіху Максим Іванчук вважає індивідуальний підхід до кожного клієнта. Це стосується і взаємин, і роботи під час операції. Коли пацієнти приходять безпосередньо на операцію, лікар підходить до своєї роботи з максимальною відповідальністю та віддачею. На операційному столі усе відбувається зі 100 % концентрацією уваги — ніякої музики, розмов і думок. Тільки в цьому випадку буде позитивний результат, який в майбутньому точно порадує пацієнта.

Максим Іванчук знаходиться в клініці 24 години на добу і 7 днів на тиждень, з цього приводу він навіть жартує, що практично одружений на своїй роботі. Він є справжнім трудоголіком, тому для відпочинку виділяє лише декілька днів на рік, і цього йому цілком вистачає, щоб відновити сили

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Какие зоотовары ...
Наступна новина: Люстри Wunderlicht- хай ...

КОМЕНТАРІ