Люстри Wunderlicht- хай буде світло у вашому домі!

Люстри Wunderlicht- хай буде світло у вашому домі!

29.11.19 21:18 0 1596

Wunderlicht - це німецька фірма, яка одна з небагатьох зарекомендувала себе на ринку продажів, як виробник надійних люстр, бра, настільних ламп і торшерів з неординарними дизайнерськими рішеннями. Дана торгова марка випускає широкий асортимент стильних і надійних освітлювальних приладів, що призначені для освітлення різних об'єктів: спалень, віталень, коридорів і т. д. Люстри Wunderlicht - це не тільки витриманий, класичний стиль, а й філігранні елементи, що надають приміщенню елемент витонченості та смаку. Продукція цього бренду, відрізняється високою якістю, адже виготовляється з найкращих матеріалів, по суворим європейським нормам.

Wunderlicht: основні переваги та колекції

Даний бренд сертифікований та має величезне визнання на території України, оскільки практично не має аналогів серед конкурентів. Німеччина експортує дану освітлювальну продукцію на вітчизняний ринок досить давно. Інтерес в продукції Wunderlicht зростає з року в рік.

Будь-яка колекція люстр даного бренду вражає своїми розмірним рядом. У кожній серії ви зможете вибрати саме той варіант, який відмінно буде вписуватися в дизайн і поєднуватися з типом приміщення. Завдяки цьому можливо безперервно оновлювати інтер'єр будинку, створювати при цьому такий режим освітлення, який забезпечить атмосферу душевного комфорту і спокою.

Основні переваги освітлювальних приладів Wunderlicht:

  • широкий вибір;
  • надійність;
  • демократична ціна.

Найбільш популярними серіями освітлювальних приладів ТМ Wunderlicht є:

  1. Apriory. Це люстри й світильники з використанням рідкого кришталю Asfour. Вони випускаються у класичному та сучасному стилях.
  2. Motiff. Це колекція виключно ручної роботи з використанням скла в різних його модифікаціях.
  3. Iceland. Ці освітлювальні прилади виготовлені в ісландському стилі. Скло знаходиться, як правило, в оправі з металу.
  4. Fusion. Це торшери та настільні лампи, які застосовуються в якості додаткового освітлення. Вони портативні та можуть бути підключені в будь-якому місці будинку. Різноманітність кольорів, форм, розмірів роблять їх універсальними. Як результат, кожна людина може підібрати собі те, чого не вистачає їй для оформлення своєї оселі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Как правильно чистить ...

КОМЕНТАРІ