Тернопільські артилеристи заселяться у нове житло

Тернопільські артилеристи заселяться у нове житло

30.11.19 12:26 0 1818
У військовослужбовців-контрактників окремої артилерійської бригади оперативного командування «Захід», які цими днями повернулися із району проведення операції Об'єднаних сил з Донецької та Луганської областей, буде новосілля. Поки тернопільські захисники виконували бойові завдання в зоні, де тривають бойові дії, у Тернопільській області повним ходом тривало відновлення військових містечок бригади.

Як повідомив командир окремої артилерійської бригади полковник Сергій Баранов, уже завтра майже чотириста армійців підрозділів військової частини почнуть заселятися в три новенькі казарми покращеного планування в райцентрі Теребовля.

– Будівлі збудовані за сучасними технологіями. Кімнати обладнані меблями. На кожному поверсі є кухня з індукційними плитами та мікрохвилівками. У побутових кімнатах – пральні машини, сушарки і місця для прасування. Наші захисники матимуть комфортні умови для проживання, – повідомив полковник Сергій Баранов.

Слід відзначити, що ще дві будівлі для 250 військовослужбовців бригади буде введено в експлуатацію уже найближчим часом в одному із найбільших населених пунктів області – Чорткові. Артилеристи, які повернуться на службу із чергових відпусток, уже поселяться у цих новобудовах. Орієнтовно заселення тут почнеться напередодні Нового року.

Також у планах Міністерства оборони України в наступному році завершення будівництва двох казарм покращеного планування для артилеристів у Тернополі. Загалом на 7 будівель для проживання армійців артилерійської бригади із державного бюджету України буде виділено понад 100 мільйонів гривень. Цих коштів вистачить, аби повністю вирішити питання з проживанням контрактників-холостяків.

Джерело: Армія Inform

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ