У Тернополі відбувся ІІ Інклюзивний показ мод

У Тернополі відбувся ІІ Інклюзивний показ мод

30.11.19 09:22 0 1920
Під патронатом міського голови Сергія Надала у Тернополі відбувся ІІ Інклюзивний показ мод, моделями в якому виступили вихованці Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру, учні Тернопільської спеціальної школи міської ради, молодь ГО "Центру "Бебіко" та учасники соціальної ініціативи "Єднання поколінь".

Загалом на подіумі під час показів модних колекцій тернопільських дизайнерів дефілювало близько 30-ти дітей з інвалідністю спільно з учасниками соціальної ініціативи "Єднання поколінь".

Як наголосила ініціатор інклюзивного модного шоу Ольга Гордієнко, такі заходи є дуже важливими і потрібними для дітей з інвалідністю, адже кожен з них хоча б раз у житті хоче відчути себе моделлю та пройтися по подіуму.

Незважаючи на те, що більшість з маленьких учасників показу вперше дефілювали у модному вбранні перед глядачами, враження та емоції від дійства у них залишися лише приємні та позитивні.

«Діти з інвалідністю особливо потребують нашої уваги та опіки. Тому я дякую усім, хто долучився до проведення такої благодійної акції і допоміг у реалізації дитячих мрій, - відзначив Сергій Надал. – Такі заходи є також хорошим прикладом співпраці між владою, бізнесом та громадськістю. Як міський голова, хочу зазначити, що я й надалі долучатимуся та охоче підтримуватиму подібні ініціативи, адже допомога дітям з інвалідністю, дітям-сиротам та одиноким громадянам є пріоритетом у моїй роботі та роботі Тернопільської міської ради».

Співорганізаторами заходу є БФ "Подоляни" та Почесне консульство Угорщини в м. Тернополі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Аварія на Дунаї з участю ...
Наступна новина: Поліція закликала до ...

КОМЕНТАРІ