На Тернопільщині відкрили представництво Польсько-української господарчої палати

На Тернопільщині відкрили представництво Польсько-української господарчої палати

30.11.19 13:21 0 1929
У Тернополі відкрили представництво Польсько-української господарчої палати. Участь в урочистостях взяв заступник голови ОДА Ігор Вонс.

Він висловив переконання, що шня подія сприятиме залученню інвестицій та налагодженню співпраці між українськими та польськими підприємцями, які планують вийти на ринок цих країн, або вже працюють у цьому напрямку.

Представник облдержадміністрації також подякував польській стороні за їхню зацікавленість у налагодженні партнерських стосунків із підприємцями та органами влади Тернопільщини.

Польсько-Українська Господарча Палата діє з 1992 року задля покращення розвитку економічних і суспільних польсько-українських стосунків.

Її представництва діють у 10 містах України: Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Вінниця, Полтава, Суми, Одеса, Луцьк, Харків.

Головою Представництва Польсько-української господарчої палати у Тернополі є Павел Вуттке, генеральний директор ТОВ “Future processing Ukraine”.

Участь в урочистостях взяв також Президент Польсько-української господарчої палати від польської сторони Яцек Пєхота (екс-міністр економіки та міністр економіки і праці в польському уряді (2001-2003; 2005 рр.)).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ