Промо-сувеніри як ефективний маркетинговий інструмент

Промо-сувеніри як ефективний маркетинговий інструмент

03.12.19 22:58 0 4159

Корпоративні сувеніри є одним з найважливіших елементів маркетингової стратегії будь-якого бізнесу. Недарма досвідчені рекламники намагаються приділяти особливу увагу цьому надзвичайно потужному інструменту просування. Вони знають, що при грамотному підході сувенірна продукція може принести дуже непогані результати, а саме:

  • підвищити впізнаваність бренду;
  • розширити клієнтську базу;
  • поліпшити імідж компанії та багато іншого.

Промо-сувеніри — це аксесуари, на яких зображений логотип тієї чи іншої компанії. Така продукція може бути як бюджетною (ручки, блокноти, настінні календарі), так і дорогою (настільний годинник або шкіряний портфель). Бізнес сувеніри використовуються в самих різних випадках. Нерідко їх вручають як презент на ділових зустрічах, дарують постійним клієнтам або просто роздають на різних заходах. Далі, ми безпосередньо розглянемо що дає використання промо-сувенірів. Ну а розповість нам про це співробітник компанії, «Л.Дорадо»: https://www.ldorado.com.ua/, в якій безпосередньо можна замовити сувенірну продукцію в Києві.

Ефективний маркетинговий інструмент

Як було сказано вище, промо-сувеніри — це потужний рекламний канал. Найчастіше вони результативніші, ніж агресивна реклама. Це відбувається тому, що промо-подарунки викликають у людей масу позитивних емоцій і внаслідок цього сприймаються ними надзвичайно позитивно.

Обов'язковий атрибут будь-якого заходу

Жодна промо-акція, конференція, семінар або будь-який інше захід, що проводиться вашою компанією, не повинні обходитися без корпоративних сувенірів. У подібних випадках краще за все використовувати недорогі презенти, щоб їх можна було подарувати якомога більшій кількості людей. В даних випадках ідеально підійде така сувенірна продукція, як:

  1. щоденники;
  2. парасолі;
  3. настінні календарі й т. д.

Поліпшення іміджу компанії

Крім усього іншого, бізнес сувеніри з логотипом — це також відмінний спосіб поліпшити імідж компанії. Широкий асортимент якісної атрибутики створить позитивне враження про ваш бізнес в очах клієнтів і ділових партнерів. Однак необхідно, щоб продукція була дійсно якісною, інакше промо-сувеніри з лого вашої компанії будуть характеризувати її, м'яко кажучи, не найкращим чином.

Підвищення впізнаваності бренду

Ще однією вагомою перевагою корпоративних сувенірів є те, що вони сприяють підвищенню впізнаваності бренду. Тут все гранично просто — якщо людина регулярно користується предметом, на якому зображений логотип тієї чи іншої компанії, вона волею-неволею його запам'ятає. Саме тому промо-сувеніри з нанесенням логотипу необхідні будь-якому бізнесу, який прагне до того, щоб його бренд був максимально пізнаваним.

Оригінальний спосіб подякувати постійним клієнтам

Корпоративні сувеніри — це відмінний спосіб сказати «спасибі» постійним клієнтам. Подарувавши якусь дрібницю, наприклад, футболку або настінний календар, ви можете зробити відносини між клієнтом і вашою компанією більш довірливими.

Прихована перевага

На відміну від інших інструментів реклами, промо-подарунки не вимагають величезних витрат, тому навіть невелика фірма може дозволити собі виготовлення різних корпоративних сувенірів. Ця неявна перевага робить промо-подарунки одним з кращих способів просування бренду, особливо на ранніх етапах.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Интересные факты о Турции
Наступна новина: Відомий блогер Руслан ...

КОМЕНТАРІ