В Тернополі звернення міського голови Сергія Надала з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

В Тернополі звернення міського голови Сергія Надала з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

04.12.19 12:28 0 1433
Щороку на початку грудня українці проявляють солідарність з тією частиною суспільства, яка має особливі потреби і багато в чому залежить від уваги кожного з нас. Ми відзначаємо Міжнародний день людей з інвалідністю. Разом з усією світовою спільнотою ми ще раз осмислюємо істину, що здоров'я - це неоціненний дар.

Сьогоднішній день дає нам відчуття того, наскільки усі ми пов'язані між собою мільйонами невидимих зв'язків. Наскільки важливими у нашому житті є турбота і увага, співпереживання і добро.

Це день підтримки і допомоги. Тому ми маємо нагоду застановитись над тим, чи все зроблено на підтримку людей з особливими потребами. Це нагода замислитись над значенням спільних дій. Над важливістю об'єднання зусиль для перетворення суспільства у сучасну спільноту, засновану на повазі і гармонії.

В Тернополі є чимало людей, щоденне життя яких сповнене особливих викликів і боротьби. Вони хочуть жити повним життям, реалізовувати особистий потенціал, досягати успіху, любити, мріяти і здійснювати мрії. Завдяння нас, людей, які їх оточують - підтримати і допомогти їм у цьому.

Міська рада прагне робити все, щоб Тернопіль став комфортним містом для проживання усіх. Нам важливо підтримувати людей з інвалідністю, їх родини, громадські організації і спільноти. Їх приклад долання труднощів, оптимізм і рішучість дають силу і натхнення усій громаді.

З нагоди сьогоднішнього заходу хочу побажати усім здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальності ваші плани та задуми. Ми пишаємося вашими успіхами!

Нехай у цей день Господь особливо обдарує своїми ласками і благословенням всіх тих, хто особливо цього потребує.

Міський голова Тернополя Сергій Надал

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 2019 рік стане другим або ...
Наступна новина: Новий етап слухань справи ...

КОМЕНТАРІ