Позашкільна освіта у Великих Бірках: діти мають де розвивати свій творчий потенціал

Позашкільна освіта у Великих Бірках: діти мають де розвивати свій творчий потенціал

04.12.19 13:46 0 1713
Одним із пріоритетних завдань розвитку освіти в Україні є створення передумов для виховання творчої особистості, яка готова приймати нестандартні рішення. Саме тому варто звертати увагу на навчальні заклади, які дбають про такий розвиток молодого покоління.

Саме тому, у рамках робочої поїздки у Великі Бірки, голова ТОДА Ігор Сопель відвідав Великобірківський будинок творчості школяра. Це багатопрофільний заклад сільського типу, де здійснюють діяльність за різноманітними напрямками, у тому числі туристсько-краєзнавчим, науково-технічним і художньо-естетичним. Важливим у роботі закладу є те, що учні часто беруть участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах, виборюють призові місця.

Голова облдержадміністрації оглянув навчальне приміщення, роботи учнів будинку творчості та поспілкувався з працівниками. Під час розмови обговорили необхідність закладу такого типу у громаді та перспективи покращення умов для навчання. Ігор Сопель відзначив важливість будинку творчості школяра та музичної школи для позашкільної освіти. Адже завдяки таким закладам діти з Великих Бірок та сусідніх сіл мають де розвивати свій творчий потенціал.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Выгодные условия для ...

КОМЕНТАРІ