На Тернопіллі голова ТОДА відвідав Великобірківську школу

На Тернопіллі голова ТОДА відвідав Великобірківську школу

04.12.19 13:09 0 1659
У вівторок, 3 грудня голова облдержадміністрації Ігор Сопель завітав з робочим візитом у село Великі Бірки Тернопільського району. Він ознайомився із матеріально-технічною базою „Великобірківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів-гімназії ім. Степана Балея”, де навчається 480 учнів та працює 50 вчителів.

Очільник краю поспілкувався з педагогічними працівниками та учнями, які навчаються за принципами Нової Української Школи. Зазначимо, у рамках програми НУШ за кошти державного бюджету школа отримала оргтехніку, парти, стільці.

Директорка школи розповіла голові ТОДА про перспективи навчального закладу, а також поділилася враженнями учнів від освітнього народознавчого польсько-українського проєкту «Оживити лег енди». Він об'єднав учнів IV загальноосвітнього ліцею ім. генерала Станіслава Мачка польського міста Катовіце та учнів НВК «Великобірківська ЗОШ І-ІІІ ступенів - гімназія ім. Степана Балея».

За словами Ігоря Сопеля, такі проєкти є важливими для освітнього процесу, адже так діти інтегруються у міжнародне середовище.

Додамо, впродовж 2016-2019 років із залученням коштів бюджету Великобірківської селищної ради та коштів держбюджету у навчальному закладі проведено ремонт покрівлі даху корпусу № 1, заміна вікон та трубопроводів, обладнання внутрішніх санвузлів, влаштування санвузла та пандуса для мало мобільних груп населення. Також тут встановили велопарковку та облаштували два комп'ютерні класи.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Позашкільна освіта у ...

КОМЕНТАРІ