Понад пів сотні юних гравців змагалися у тенісному турнірі в Тернополі

Понад пів сотні юних гравців змагалися у тенісному турнірі в Тернополі

04.12.19 11:12 0 1536
У Тернополі відбувся дитячий фестиваль з тенісу «Кубок Masters CLUB», в якому близько 60-ти юних гравців з Західної України впродовж двох днів змагалися за почесні призові місця.

Демонстрували свої навички та виборювали першість тенісисти у вікових категоріях: до 8 та до 10 років за полегшеною схемою - 1 сет до 4 геймів.

Турнір проходив на трьох критих кортах «Masters CLUB Ternopil», що в парку Національного відродження, під егідою Федерації тенісу України та міського голови Тернополя Сергія Надала.

«Інфраструктура у «Masters CLUB Ternopil» настільки вдало влаштована, що тут можна проводити тренування та змагання впродовж усього року, незважаючи на погодні умови. Цей комплекс є унікальним для Західної України, тому Тернопіль має, чим гордитися, - відзначає Сергій Надал. - Важливим є те, що на облаштування тенісного клубу не витрачено коштів з бюджету міста (громади), адже корти збудовані виключно за гроші приватного інвестора. І зараз формується група дітей пільгової категорії населення, яка зможе займатися тенісом на цих кортах безкоштовно».

До слова, у дитячому турнірі з тенісу прийняли участь 10 юних вихованців клубу «Masters CLUB Ternopil». А загалом клуб відвідує близько 100 дітей.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США: у комітеті Палати ...
Наступна новина: Ексдепутата Онищенка ...

КОМЕНТАРІ