Тернопіль: для дітей з особливими потребами провели акцію «Повір у себе. Прекрасне в твоїх руках»

Тернопіль: для дітей з особливими потребами провели акцію «Повір у себе. Прекрасне в твоїх руках»

04.12.19 08:39 0 877
З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю, у Тернополі відбулася щорічна акція для дітей «Повір у себе. Прекрасне в твоїх руках».

Під час заходу організатори спільно з волонтерами провели для найменших «особливих» тернополян новорічно-різдвяні майстер-класи та ігри, після чого усі присутні переглянули виставку творчих робіт та лялькову виставу «Сестриця Оленка та Братик Івасик».

Долучився до благодійного заходу для дітей з особливими потребами і міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Усі дітки, які присутні тут, є надзвичайно обдарованими та талановитими, вони залюбки розвивають творчі здібності та демонструють свої вміння. А наша увага для них є вкрай необхідною та важливою, - наголосив очільник Тернополя. – То ж головне завдання усіх нас – це підтримати «особливих» дітей і допомогти їм реалізовувати особистий потенціал, досягати успіху, любити, мріяти і здійснювати мрії. Міська рада прагне робити все, щоб Тернопіль став комфортним містом для проживання усіх, тому ми й надалі будемо максимально підтримувати людей з інвалідністю, їх родини, громадські організації і спільноти».

До слова, за підтримку тернополян з особливими потребами та щоденну допомогу їм Сергій Надал вручив подяки і цінні подарунки представникам місцевих організацій соціального спрямування. А особливу персональну Подяку міського голови отримала юна «сонячна» дівчина Ліда Олійник за унікальну виставку творчих робіт.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ