Переваги застосування системи GPS контролю

Переваги застосування системи GPS контролю

05.12.19 20:40 0 5181

Запроваджування на автопідприємстві системи GPS супутникового моніторингу транспорту успішно вирішує основну задачу транспортної логістики — розуміння де, коли і як експлуатується автомобіль, на якому встановлений GPS-трекер. Спостереження проводиться в реальному часі за всіма автомобілями, візуальне оформлення програми-клієнта дозволяє легко та зрозуміло бачити стан автомобіля: їде він, чи стоїть, де знаходиться, а також стан підключених до пристрою цифрових датчиків. Яскравим прикладом такої системи є "VITEX TRACK" (більш детальну інформацію ви знайдете на офіційному сайті vitex-ua).

Що дає система GPS контролю транспорту власникам бізнесу?

Підключена в веб-клієнт системи векторної картографії в різних варіантах (Google Maps, Яндекс.Карти, Візіком) дозволяє точно та чітко побачити географічне розташування автомобіля, а при наявності додаткової інформації — також і з адресною прив'язкою до номера будинку, який стоїть поруч. Постійне спостереження за автомобілем виключає:

  1. «промальовку» кілометражу;
  2. невмотивовані простої техніки;
  3. використання автотранспорту не за призначенням

А також воно підвищує виконавчу дисципліну водіїв.

Переваги застосування системи GPS контролю

  • Використання GPS контролю в комплексі з високоточним частотним датчиком рівня палива дозволяє своєчасно і з малою похибкою (не більше 1%) оцінювати залишок палива в баку автомобіля і детально спостерігати за заправками та "зливами" палива на всьому маршруті руху транспортного засобу. Місця заправок і "зливів" також прив'язуються до карт з урахуванням їх адресності та точного часу настання події.
  • Потужна та деталізована система звітів дає можливість однозначно бачити весь цикл роботи підключеного через GPS-трекер автомобіля, аж до кожного повороту ключа в замку запалювання і кожної зупинки транспортного засобу. Використання механізму контрольних зон дозволяє створювати на карті ділянки, відвідування яких автомобілем потрібно контролювати й враховувати, а також є можливість відстежувати кожне відхилення від заданого маршруту з фіксацією часу, місця і тривалості відхилення. Всі звіти мають зручну друковану форму для подальшого використання в документообігу підприємства.
  • Інформація від всіх додаткових датчиків, які можуть бути підключені до системи GPS контролю транспорту, будуть автоматично показуватися у звітах. Наприклад, при підключенні датчика стану перекидання кузова самоскида, — в системі автоматично з'явиться звіт про кількість настання таких подій за будь-який період часу, що дозволить більш щільно контролювати раціональне використання автомобільної техніки підприємства.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ