На Тернопіллі голова ТОДА відзначив кращих працівників органів місцевого самоврядування

На Тернопіллі голова ТОДА відзначив кращих працівників органів місцевого самоврядування

06.12.19 08:50 0 2427
Голова обласної державної адміністрації Ігор Сопель взяв участь в урочистостях з нагоди Дня місцевого самоврядування. Святкові заходи відбулися в обласному академічному драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка.

Керівник області привітав депутатський корпус Тернопільщини, працівників місцевих рад з нагоди професійного свята, яке щорічно відзначаємо 7 грудня.

Він відзначив, що в праця в органах місцевого самоврядування Тернопільщини об'єднує велику когорту професійних і патріотичних людей, яким не байдужа доля України та рідного краю.

«Ви найближче стоїте до потреб і проблем жителів Тернопілля, адже працюєте з ними безпосередньо на місцях. Вам вони віддали свої голоси й делегували вас до органів влади, вірячи, що свій досвід, знання і ділові якості ви спрямуєте на захист їхніх інтересів та інтересів громади», - сказав у вітальному слові голова ОДА.

На його думку, це велика відповідальність і висока місія, яка потребує щоденної копіткої праці. Особливо коли в державі відбувається реформа децентралізації, завданням якої - формування ефективного місцевого самоврядування та територіальної організації влади, створення умов для надання якісних і доступних адміністративних та соціальних послуг.

«Цю реформу ми впроваджуємо задля людей. Бо саме на створення і підтримку повноцінного життєвого середовища для громадян вона спрямована», - підкреслив Ігор Сопель. - Цього результату ми зможемо досягнути лише спільними зусиллями. Саме до такої конструктивної співпраці я усіх закликаю!».

Голова ОДА побажав присутнім наснаги в роботі, сумлінного виконання обов'язків, вірного служіння громаді та народові України.

Також очільник обласної державної адміністрації вручив грамоти і подяки кращим працівникам органів місцевого самоврядування.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ