Міжкімнатні двері KORFAD: основні моменти

Міжкімнатні двері KORFAD: основні моменти

06.12.19 01:20 0 9041

Вітчизняна фабрика дверей Кофрад (м. Корюківка) представляє собою сучасне виробництво міжкімнатних дверей з ламінатину (екошпону). Продукція KORFAD випускається на сучасному обладнанні за італійськими технологіями, використовуючи дорогі матеріали. Як результат, це дозволяє виготовляти продукцію європейської якості. Нині модельний ряд даної торгової марки нараховує 20 колекцій (біля 100 моделей дверних полотен). До речі, в Києві двері даної ТМ можна купити в інтернет-магазині https://assist.kiev.ua/catalogue/mezhkomnatnyie-dveri/laminirovannyie-dveri/kupit-dveri-korfad-v-kieve.html. Ну а вживу продукцію даного бренду можна побачити у магазинах, які знаходять за адресою: м. Київ, вул. Юрія Поправки 4/39А та проспект Перемоги 64.

З яких матеріалів виготовляються двері Кофрад?

Для виготовлення поперечок і стоєвих дверних полотен дверей фабрика застосовує переклеєний масив деревини (в ньому немає порожнин). При цьому товщина полотна складає 4 см. Самі двері є збірними. Це, у свою чергу, дає можливість замінити елемент, який зіпсувався, не змінюючи при цьому цілі двері. Окрім того, даний тип міжкімнатних дверей є набагато стійкішим до перепадів температур.

двері Кофрад

Що потрібно знати про покриття дверей KORFAD?

Фінішну обробку дверей роблять з екошпону, який виготовлений в Італії. Самі дверні елементи покриваються так, що на їх зовнішній поверхні немає швів. Це, у свою чергу, має позитивний вплив на термін експлуатації дверей та роблять їх стійкішими до впливу вологи. Це покриття має назву Sincrolam і представляє собою багатошаровий технологічний матеріал нового класу. Його відмінними характеристиками є:

  • Безпека. Дане покриття вільне від різноманітних забруднювачів.
  • Оптичний 3D ефект. Наявність тактильних природних поверхонь і візуальних ефектів, на кшталт «відкритої пори».
  • Стійкість до УФ випромінювання. Sincrolam не розтріскується та не вигоряє навіть під прямими сонячними променями.
  • Вологостійкість. Даний матеріал є вологостійким, тому він надійно захищає двері від потрапляння вологи.
  • Екологічність. Дане покриття виготовляється натуральних матеріалів, легко переробляється і не виділяє при горінні їдкі та токсичні гази.
  • Хімічна стійкість. Покриття є не вимогливим та простим у догляді.
  • Термостійкість. Sincrolam без проблем витримує дію високих температур.

Основні "+" міжкімнатних дверей KORFAD:

  • Стабільність та висока жорсткість форм. Переклеєний деревний масив, який не містить порожнеч, покривають шаром листового МДФ.
  • Надійність та міцність дверної конструкції. Міцний каркас гарантує стійкість дверного полотна в цілому. В даному випадку, у якості ребер жорсткості виступають поперечки, і чим їх буде більше, тим жорсткішою буде вся конструкція.
  • Вологостійкість. Як вже зазначалося вище, екошпон Sincrolam (захисто-декоративним батошарове покриттям) захищає стики від проникання вологи.
  • Модульність. Особливості конструкції дверей дають можливість розбирати полотно, не пошкоджуючи при цьому декоративне покриття. Це, у свою чергу, дозволяє змінювати не всі двері, а лише пошкоджену деталь.
  • Стійкість до перепадів температур. Збірна конструкція дверей володіє відмінною рисою — при зміні температури вона менш підтверджена коливанням щільності матеріалу.
  • Телескопічний погонаж. Це забезпечує естетичність при експлуатації, а також зручність та практичність при монтажі.
  • Немає стиків на кромці. Технологія виробництва міжкімнатних дверей Кофрад забезпечує всебічний, повний захист деталей абсолютно від усіх зовнішніх факторів без виключення. Як результат, відсутність стиків і швів на торцях деталей дозволяє значно збільшити термін експлуатації дверного полотна.
  • Нестандартні розміри. Ще одним суттєвим плюсом цієї фабрики є можливість виготовлення моделей міжкімнатних дверей нестандартних розмірів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Рыбная мука в рационе ...
Наступна новина: Лукашенко: Білорусь не ...

КОМЕНТАРІ