Як вибрати камеру заднього виду?

Як вибрати камеру заднього виду?

06.12.19 20:51 0 5362

З таким аксесуаром, як камера заднього виду, знайомий мало не кожен водій, але не у кожного вона є. Раніше подібна опція була дорогою і доступною вузькому колу автомобілістів. Сьогодні ж камеру заднього виду можна купити за ціною парктроніка, головне щоб в машині було місце для її підключення. Хоча, мабуть, відсутність монітора теж не стане великою проблемою, оскільки його вартість може бути ще меншою вартості самої камери. Це може бути як окремий монітор, так і монітор в дзеркалі заднього виду. Загалом, варіантів маса, але наша розмова піде не про монітори, а про камери заднього виду і про особливості вибору такого девайса. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://audiosources.com.ua/, в якому безпосередньо можна придбати камеру в ручку багажника на Skoda.

Штатна vs не штатна установка

Камери заднього виду заведено розділяти на пристрої для штатної та позаштатної установки. Штатні камери встановлюються замість певних елементів зовнішніх деталей машини. Найпоширеніший варіант — це установка замість підсвічування ліхтаря, підсвічування номерного знака. При цьому, функція підсвічування зберігається. У більш рідкісних випадках, штатна камера може встановлюватися замість емблеми автомобіля, що зустрічається на машинах марки Volkswagen.

Не штатні камери монтуються на зовнішню обшивку машини або за допомогою саморізів, або врізним способом:

  • виразний спосіб, має на увазі свердління отвору діаметром 18 мм і більше в бампері або інших частинах кузова, в цей отвір встановлюється камера заднього виду;
  • монтаж саморізами більш універсальний спосіб, бо дозволяє закріпити камеру абсолютно в будь-якому зручному місці, але камера при цьому може бути сильно помітною, що або зіпсує зовнішній вигляд машини, або залучає вандалів.

З іншого боку, умілий майстер зможе встановити будь-яку камеру так, що про її існування буде знати тільки господар машини. Найоптимальнішим варіантом, на погляд експертів, є штатна камера. А все тому, що вона практично непомітна, а при її демонтажі та заміні на кузові автомобіля не залишиться ніяких слідів.

До мінусів таких виробів можна віднести більш високу вартість особливо якщо це камера призначена для установки замість емблеми автовиробника.

Не штатні камери — універсальні. Краще використовувати тільки в тому випадку, коли штатна камера для вашої машини не передбачена. До їх мінусів відносяться:

  1. неможливість вибору оптимального місця для установки;
  2. висока схильність до замащування лінзи в дощову погоду;
  3. після демонтажу такої камери в кузові машини залишиться величезний отвір.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Как выбрать надежный ...

КОМЕНТАРІ