На сесії міської ради депутати внесли зміни до бюджету Тернопільської громади на 2019 рік

На сесії міської ради депутати внесли зміни до бюджету Тернопільської громади на 2019 рік

08.12.19 09:33 0 730
З метою успішного завершення бюджетного року та недопущення заборгованостей з виплати заробітної плати, на сесії міської ради прийнято рішення про внесення змін до бюджету громади на 2019 рік, а саме – про проведення внутрішніх перекидок коштів між головними їх розпорядниками на загальну суму 27,6 млн грн.

Як пояснив міський голова Тернополя Сергій Надал, перерозподілені кошти, насамперед, направляються на виплату заробітної плати, а це понад 10 млн грн, на благоустрій територій – 2,5 млн грн, на придбання автобусів – 5,6 млн грн, на інсулін та безкоштовні медикаменти – 1,2 млн грн та на інші цілі.

А загалом, на утримання закладів освіти додатково спрямовано 7,9 млн грн, на потреби управління транспорту – понад 6 млн грн, управлінню культури спрямовано близько 3 млн грн, 450 тис. грн з яких виділено на проведення капітального ремонту пішохідного підвісного мосту в парку «Топільче» та ще 207 тис. грн на ремонт підпірної стіни біля альтанки в парку ім. Т. Шевченка.

Відповідно до рішення, 1,4 млн грн надійшло також на утримання закладів охорони здоров’я та ще 6,8 млн грн на потреби управління житлово-комунального господарства. Серед коштів, спрямованих управлінню ЖКГ, найбільша сума направлена на проведення капітальних ремонтів у місті та термомодернізації будівель житлового фонду, а ще близько 4 млн грн виділено КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», в тому числі майже 800 тис. грн на ремонт теплотраси у дошкільному навчальному закладі на вул. Вербицького.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Криму обікрали ...

КОМЕНТАРІ