Голова ОДА привітав колектив Тернопільської міської ради з Днем місцевого самоврядування

Голова ОДА привітав колектив Тернопільської міської ради з Днем місцевого самоврядування

08.12.19 09:56 0 735
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Сопель привітав депутатів та працівників Тернопільської міської ради з Днем місцевого самоврядування.

Голова ТОДА побажав їм чесно та сумлінно виконувати свою роботу задля розвитку громади та добробуту людей, які довірили їм управління містом й очікують конкретних дій та ефективних рішень.

У своєму виступі очільник області наголосив, що в Україні триває впровадження реформи децентралізації. Це відповідальний і серйозний процес, від якого залежить майбутнє країни та добробут її громадян.

«Завданням цієї реформи є формування ефективного місцевого самоврядування та територіальної організації влади, створення передумов для надання якісних адміністративних та соціальних послуг населенню, - зазначив Ігор Сопель. – Тернопільська міська об'єднана територіальна громада вже впевнено крокує цим шляхом, і, переконаний, має добрі перспективи для дальшого розвитку».

Голова ОДА підкреслив, що органи виконавчої влади області всіляко сприятимуть ініціативам, спрямованим на створення потужних, самодостатніх і спроможних об'єднаних територіальних громад краю.

Також він вручив грамоти кращим працівникам Тернопільської міської ради.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Пожежа в Одесі: один з ...

КОМЕНТАРІ