Основні переваги купівлі китайських автомобілів

Основні переваги купівлі китайських автомобілів

08.12.19 21:36 0 5240

Скептичне ставлення до автомобілів з Китаю поступово відходить у минуле. Ще недавно все китайське асоціювалося з ширвжитком, але сьогодні деякі марки їхніх автомобілів вважаються дуже і дуже непоганими. Звичайно, в силу загальної економічної ситуації попит на дорогі машини зараз дещо впав, а економ, навпаки, знаходиться на першому плані.

Інтерес до китайського автопрому був викликаний саме нестабільністю в економіці, але заслуги автобудівників з Піднебесної теж не варто списувати з рахунків. За останні роки їх автомобільна промисловість зробила великий ривок вперед. Тепер копіювання чужих автомобілів і явна халтура при складанні залишилися в минулому. Про китайських автомобілях зараз багато говорять, поговоримо і ми. Далі, ми безпосередньо розглянемо основні плюси китайських автомобілів. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину http://china-autoparts.org.ua/. До речі, тут можна придбати запчасти до китайських автомобілів в Україні.

Основні переваги авто з КНР:

  • Невисока вартість та обслуговування. В умовах сучасної економічної нестабільності це дуже навіть суттєвий козир. Окрім того, обслуговування цих машин також недороге, а це теж має дуже велике значення.
  • Оснащення. Це теж дуже вагомий аргумент на користь китайського автопрому, адже навіть їх базове оснащення має на увазі установку майже всього необхідного (подушки безпеки, електричного оснащення, кліматичної системи, гідропідсилювачів та ін.). А трохи доплативши, можна отримати зовсім вже повний пакет, в який увійде обробка салону шкірою, камера заднього огляду, оптика, автоматичне регулювання сидінь і панорамний дах.
  • Якісні агрегати. Майже всі китайські виробники встановлюють на свої автомобілі деталі, які вони випускають за ліцензією кращих компаній. Це стосується двигунів й інших вузлів і елементів. Правда тут є одне "але" - використовуються не останні розробки, а технології, яким вже 5-7 років. Певною мірою це накладає свій відбиток на технічні характеристики машин.
  • Пристосованість до наших умов. Зазвичай китайські виробники автомобілів адаптують транспорт, який ними випускається, до умов експлуатації на вітчизняних дорогах. Це вигідно їх відрізняє від західних моделей, експлуатувати які малося на увазі в тепличних умовах Європи та Америки, де нікому і в голову не приходить сумніватися в якості автотрас і палива.
  • Дизайн. Автоконцерни Китаю користуються послугами дизайнерських студій. Деякі з них мають штатних дизайнерів. Вони намагаються надати своїм машинам власне "обличчя", і дещо в цьому напрямку у них вже починає виходити. А ще не так давно вони несильно переймалися прийняттям дизайнерськими рішеннями, обходячись звичайним копіюванням іменитих брендів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: SpaceX привезе генетично ...
Наступна новина: Юрій Горбунов ...

КОМЕНТАРІ