Види та особливості жіночого зимового взуття

Види та особливості жіночого зимового взуття

09.12.19 18:11 0 4219

З приходом суворих морозів, мати якісну пару жіночого зимового взуття повинна кожна жінка. Вона захистить ноги від перемерзання, гарантуючи організму максимальний захист. Існує декілька видів такого взуття, яке відрізняється за типом та дизайном, залежно від способу життя. Інтернет-магазин Cooba https://cooba.net.ua/ пропонує великий вибір моделей від кращих українських виробників за приємними цінами. Характерними особливостями взуття є якість пошиття, стильний зовнішній вигляд та тривалий термін служби.

Як підібрати жіноче зимове взуття?

  • Матеріал. Варто зупинити свій вибір на моделях, виготовлених з якісного шкірзамінника, нубука чи натуральної шкіри відомих виробників. Таке жіноче зимове взуття збереже тепло в мороз та не деформується під впливом зовнішніх факторів.
  • Підошва. Між підлогою та поверхнею шкіри товщина підошви повинна бути не менше 1 см. Цей параметр зазначений в міжнародному стандарті. Гарним матеріалом для підошви є гума та полівінілхлорид, які вважаються вологостійкими. Крім цього, вона повинна бути рифленою, щоб не впасти під час ожеледиці.
  • Блискавка. Ця необхідна деталь жіночого зимового взуття варта уваги. Вона не повинна бути розташована надто низько, майже біля самої підошви. Бруд, який попаде на неї під час експлуатації, виведе її з ладу.

Зимова пара повинна мати зручні невисокі підбори, які допоможуть впевнено почувати себе навіть в ожеледь. Варіанти зі шпильками краще залишити на теплий сезон.

Види жіночого зимового взуття:

  • Чоботи. Серед широкого асортименту жіночого зимового взуття, популярним вважаються чоботи. Вони гарно підкреслюють стрункість ніжок та відмінно зберігають тепло.
  • Черевики. Водонепроникні міцні моделі, представлені на сайті стануть відмінними супутниками в зимовий період. Стильні з пряжкою монки, коричневі тімберленди чи елегантні челсі ― вибирати вам.
  • Уггі. Теплий затишок та привабливий зовнішній вигляд завоювали популярність цього виду взуття далеко за межами країни. Підбираючи їх, не варто брати великий розмір, адже вони добре тримають тепло і товсті шкарпетки не знадобляться.
  • Кросівки. Спортивна жінка має виглядати відмінно і в холодну пору року. Головне, щоб вони були виготовлені з якісного матеріалу і мали рифлену підошву. Попитом користуються завищені моделі.

Стильний образ жінки відмінно доповнить якісне взуття, придбати яке можна на нашому сайті Cooba. Комфортні та привабливі моделі на свято, чи для повсякденного використання збережуть ноги в теплі взимку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Юрій Горбунов ...
Наступна новина: Профессиональный клининг — ...

КОМЕНТАРІ