На Тернопіллі голова ТОДА Ігор Сопель побував у Млинівцях

На Тернопіллі голова ТОДА Ігор Сопель побував у Млинівцях

10.12.19 14:21 0 539
Голова облдержадміністрації Ігор Сопель здійснив робочу поїздку у Млинівці Зборівського району у понеділок, 9 грудня. Скоро навколо цього села утвориться об'єднана територіальна громада, в яку будуть входити 12 населених пунктів. На території потенційної ОТГ наявні навчальні заклади, заклади культури та фельдшерсько-акушерські пункти, підприємства.

Спочатку голова ТОДА відвідав навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» у селі Млинівці. Разом з керівництвом закладу він обговорив проблему наповненості школи, а також матеріально-технічне забезпечення. Оскільки школа малокомплектна, фінансування відбувається за рахунок місцевого бюджету, зокрема нещодавно придбано обладнання для комп'ютерних класів. Також завдяки коштам місцевого бюджету створили сучасне дошкільне відділення, де перебуває малеча від трьох років.

Перебуваючи у Млинівцях, очільник області оглянув і місцеві підприємства - приватне акціонерне товариство “Добра вода” та товариство з обмеженою відповідальністю „Панорама”. Їхній різноманітний і багатий досвід відіграє важливу роль у формуванні напрямків прогресивного розвитку області.

"Саме від таких підприємств залежить успішність ОТГ. Тому потрібно обдумувати усі варіанти для покращення умов та збільшення заробітної плати. І тоді громада буде процвітати", - наголосив Ігор Сопель.

Таким чином, подальша перспектива різних важливих форм діяльності значною мірою обумовлює створення успішної моделі ОТГ.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ