Жіноча нижня білизна в Україні - що нового на ринку?

Жіноча нижня білизна в Україні - що нового на ринку?

11.12.19 15:33 0 5014

Кожна жінка хоче бути чарівною, привабливою і сексуальною. Одним із способів цього досягти є, звісно, гарна жіноча нижня білизна. Зараз можна вибрати і придбати нижню білизну в найрізноманітніших варіантах, від моделей для щоденного використання до вишуканих виробів для урочистих заходів. Вона може бути шикарною з мереживної тканини або практичною з бавовняного матеріалу, на будь-який смак і за різною ціною.

Жіноча нижня білизна допомагає приховати наявні недоліки тіла і виділити його принади. Наприклад, дозволяє візуально зменшити зайву пишність окремих частин фігури, а коригувальні вироби зроблять її максимально наближеною до еталонних форм у вигляді пісочного годинника. У хорошому магазині завжди знайдеться необхідна модель.

Різноманітність жіночої нижньої білизни

Сучасні виробники пропонують безліч найрізноманітніших моделей, які відрізняються практичністю, відмінною якістю, різноманітністю кольорів і пошиття. Великою популярністю користується нижня білизна від відомих європейських і українських брендів.

В комплекти нижньої білизни входять не тільки бюстгальтер і труси, це можуть бути набори з сексуальною нічною сорочкою, поясом для панчіх, оригінальним боді. Ці вироби повинні бути в гардеробі кожної жінки.

Типи нижньої білизни для жінок:

  • Безшовна. Дуже зручна і комфортна в носінні, добре надягати під обтягуючий одяг;
  • Спортивна. Забезпечує правильну підтримку і фіксацію грудей під час виконання вправ або активного проведення часу. Комплекти виготовляються з натуральних тканин, що дозволяють відводити вологу і дихати шкірі;
  • Прозора. Підкреслить спокусливі форми жінки, шиють таку білизну з шифону, сітки та інших прозорих тканин, для обробки використовують мереживо;
  • Компресійна. Виготовляється з особливого виду трикотажу, при пошитті враховуються всі особливості жіночої фігури
  • Весільна. Вишукані моделі, які повинні підбиратися під фасон весільного плаття.

Визначення розмірів нижньої білизни

Щоб правильно підібрати бюстгальтер і трусики, кожній жінці необхідно знати свій розмір. Для цього слід зробити кілька вимірів своєї фігури:

  • Розмір під грудьми. Сантиметрова стрічка повинна проходити точно під грудьми і охоплювати тіло, як можна щільніше;
  • Об'єм грудей. При цьому вимірі стрічка повинна вільно прилягати до тіла і проходити по найбільш виступаючим частинам грудей;
  • Обхват стегон. Стрічкою слід обхопити найширші частини тіла по лінії стегон.

Отримані дані слід порівняти з розмірної сіткою, яку надає виробник. Причому, у більшості виробників розмірний ряд буває свій, і розмір нижньої білизни одного бренду може істотно відрізнятися від виробів іншого виробника. Тому, перш, ніж придбати нижню білизну, слід обов'язково ознайомитися з розмірної сіткою потрібної моделі і вибрати комплект по своїх параметрах.

Матеріали, які використовуються для пошиття нижньої білизни:

  • Мереживо. Білизна з цієї тканини завжди комфортна при носінні, вишукана та елегантна;
  • Шкіра. Використовується в основному для пошиття еротичних виробів, адже гладка і сяюча поверхня латексу може пробудити найсміливіші сексуальні бажання;
  • Шовк. Розкішний і дорогий матеріал, який ніжно пестить шкіру жінки і злегка холодить її;
  • Атлас. М'яка і приємна до тіла тканина буде зручною при щоденному носінні білизни з неї.

Джерело: інтернет магазин нижньої білизни "Бюст'є" www.bustie.kiev.ua

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Трамп став найбільш ...
Наступна новина: Путін назвав убитого в ...

КОМЕНТАРІ