Найчастіші несправності смартфонів Xiaomi

Найчастіші несправності смартфонів Xiaomi

11.12.19 17:31 0 3897

Китайські смартфони Xiaomi стають дедалі популярнішими на світовому і, що для нас актуальніше, українському ринку. Це викликає інтерес все нових і нових користувачів, а ще робить гаджети Xiaomi постійними "клієнтами" сервісних центрів. Далі, ми розглянемо найчастіші проблеми, які виникають при експлуатації цих недорогих і тому привабливих для багатьох людей смартфонами. Ну а розповість нам про це співробітник сервісного центру "Технік": https://tehnic.com.ua/brand/servisnyyi-tsentr-xiaomi, в якому безпосередньо можна відремонтувати смартфони даного бренду.

Несправність роз'єму зарядки

Смартфон Xiaomi працює як ні в чому не бувало, а потім раптово перестає заряджатися від мережі або портативних акумуляторів. Ніякі маніпуляції з проводом не допомагають, якщо смартфон ще заряджений — він стрімко розряджається, якщо вже вимкнений — відмовляється включатися. Проблема тут безпосередньо з роз'ємом зарядки, який у більшості смартфонів цього виробника кріпиться не на плату, а на шлейф. Виготовляється роз'єм з гнучкого та ненадійного матеріалу, а в ході експлуатації відходить. Результат — смартфон або заряджається геть погано, або взагалі не заряджається належним чином. На щастя, заміну роз'єму зарядки можна зробити швидко, оперативно і недорого.

Смартфон не включається

Часом Xiaomi просто відмовляються включатися, і не допомагає ні тривала зарядка, ні спроби зарядити гаджет іншими способами, ні зміна проводів. Причиною цьому можуть бути:

  1. проблема в ланцюзі живлення, що нерідко трапляється з китайськими смартфонами;
  2. збій на програмному рівні, чим також грішить Xiaomi.

Засвітлення на екрані смартфона

Хоча вони й ніяк не впливають на роботу і продуктивність, але кидаються в очі й, зізнатися, сильно дратують. Особливо помітні при високому рівні яскравості. Найчастіше проблема в дисплеї пристрою. В даному випадку допоможе лише заміна дисплея.

Розбитий екран / тріщини на склі

Це один з лідерів у рейтингу несправностей. Найчастіше таке відбувається з вини власників, однак і якість скла на деяких Xiaomi залишає бажати кращого. В даному випадку потрібно робити заміну екрана та скла.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: В Осло вручили 100-у ...
Наступна новина: Чому люди відзначають свята?

КОМЕНТАРІ