Тернопіль: сергій Надал привітав учасників та активістів «Меморіалу» з нагоди 30-річчя організації

Тернопіль: сергій Надал привітав учасників та активістів «Меморіалу» з нагоди 30-річчя організації

13.12.19 09:05 0 693
30-річчя від дня створення Тернопільської обласної правозахисної організації «Меморіал» імені Василя Стуса відсвяткували 11 грудня у Тернополі. З цієї нагоди міський голова Сергій Надал привітав учасників і активістів «Меморіалу» та вручив їм подяки і цінні подарунки.

«У часи «оксамитової революції» саме тернопільський «Меморіал» об’єднав найсвідоміших людей, яким ціною відчайдушної боротьби із загниваючою системою вдалося відстояти тогочасні ідеали, право на правду. Саме за ініціативою «Меморіалу» у ще «комуністичному» липні 1989 року у Тернополі відбулося освячення могил Січових стрільців та спорудження на Микулинецькому цвинтарі великої могили жертвам сталінських репресій. Ті події набули неабиякого розголосу та стали великим поштовхом у відродженні української незалежності, - відзначив Сергій Надал. - Від імені тернопільської громади дякую за нелегку працю усім активістам «Меморіалу». організація продовжує відігравати величезну роль у житті тернопільської громади. Активісти «Меморіалу» займаються патріотичним вихованням молоді, відроджують та зберігають історичну пам'ять про борців за незалежність України».

Усім учасникам правозахисної організації, які досі стоять на сторожі національної гідності українського народу, очільник Тернополя побажав козацького здоров’я, незламного духу та творчої енергії.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Одесі знайшли останніх ...
Наступна новина: У Конгресі продовжаться ...

КОМЕНТАРІ