На Тернопіллі представники ТОДА взяли участь у командно-штабному навчанні

На Тернопіллі представники ТОДА взяли участь у командно-штабному навчанні

13.12.19 10:09 0 1070
У четвер, 12 грудня у Києві відбулось командно-штабне навчання з питань організації реагування органів управління та сил цивільного захисту на загрози осінньо-зимового періоду під головуванням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. У ньому взяв участь голова Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Сопель.

Крім того, на відео зв'язку була й інші представники Тернопільської області. Зокрема, представники облдержадміністрації – заступник голови облдержадміністрації Іван Крисак, начальник відділу цивільного захисту і кадрової роботи ТОДА Ігор Любий, керівники управлінь ТОДА .

Як було зазначено, мета цього навчання полягає у тому, щоб нагадати основи організації управління під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та довести особливості реагування на їх наслідки, які є характерними для осінньо-зимового періоду. Говорили про забезпечення реалізації державної політики у сфері цивільного захисту, підготовку місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування до дій в осінньо-зимовий період, особливості реагування на надзвичайні ситуації в зимовий період. Також не менш важливим на сьогоднішній день є питання підвищення рівня протипожежного стану об'єктів житлово-комунального господарства та соціально-побутової сфери.

Командно-штабне навчання мало й практичну частину, яка стосувалася організації управління під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, характерних для осінньо-зимового періоду.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Схеми» зібрали докази ...
Наступна новина: Росія оголосила персонами ...

КОМЕНТАРІ