Як доглядати за новонародженим у пологовому будинку: що повинна знати кожна мама?

Як доглядати за новонародженим у пологовому будинку: що повинна знати кожна мама?

13.12.19 11:11 0 16239

З появою у вашому житті власного немовляти на молоду маму чекає чимало приємних турбот по догляду, полегшити які можна, використовуючи комсомольський трикотаж від виробника.

Малій дитині обов'язково будуть потрібен якісний дитячий одяг: пелюшки, повзунки, боді, комбінезони та інші речі. І перше місце, де вони вам знадобляться — це пологовий будинок.

Сьогодні ми розповімо вам про особливості щоденного догляду за своєю малечею, а також розповімо, яку роль у цій справі займає якісний гардероб.

Алгоритм дій по догляду за новонародженою дитиною

На початку свого життя більшу частину доби ваш малюк буде спати. Нічний сон триватиме приблизно 7-8 годин, а весь інший час розподіляється на денний сон з перервами на годування.

Саме тому матусі потрібно потурбуватися про те, щоб зробити цей відпочинок комфортним та таким, що позитивно впливатиме на здоров'я.

  • Буквально з перших днів життя намагайтеся вкладати дитину спати в один і той самий час, щоб крихітка якомога швидше звикла до певного режиму дня. Завдяки цьому вам буде легше виділити час для себе, а малюк “автоматично” знатиме, коли йому потрібно їсти чи відпочивати у ліжечку.
  • Щодо ліжечка — приділіть увагу матрацу та температурі у спальні. Вона не має бути занадто високою чи низькою. Оптимальний варіант — 18-20℃.
  • Ми рекомендуємо годувати карапуза тоді, коли він сам цього захоче. Головне правило — не перегодовувати крихітку, особливо перед нічним сном.
  • Також до ритуалу догляду за малюком відноситься вечірнє купання: ми рекомендуємо не закривати двері у ванну під час купання, щоб дитина не відчувала занадто великої різниці температур після того, як ви вийдете з ванної до іншої кімнати. Також, поки у маленького сонечка не заживе пупкова ранка, купання слід проводити тільки в кип'яченій воді.

Як одягати новонародженого у пологовому будинку?

Збираючи сумку для малюка у роддом, спочатку варто дізнатися, який список речей радять брати у той пологовий будинок, де ви збираєтеся народжувати.

Кожен роддом має власний список порад, як одягати немовля.

Зазвичай до нього входять наступні речі:

  1. багаторазові пелюшки з натуральної тканини — приблизно 10 штук;
  2. боді та повзунки — 5-6 шт.;
  3. комбінезон чи комплект з кофточки та повзунків — 3-4 шт.;
  4. шапочки, носочки.

Головне, на що варто звернути увагу, обираючи речі, в які ви будете одягати карапуза у пологовому будинку — це матеріал, з якого вони будуть вироблені.

Найкращий вибір — комсомольський трикотаж від виробника ТМ Вікторія Стиль. Дитячий одяг з цієї тканини — справжній дарунок для матусі, що турбується про здоров'я та гармонійний розвиток своїх крихітки.

Комсомольський одяг від виробника Вікторія Стиль — це не тільки висока якість кожної моделі, а ще й чудовий асортимент речей на будь-який випадок життя.

Спробуйте та переконайтеся на власному досвіді, наскільки вони зручні та гарні!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: У Росії з першої серії ...
Наступна новина: У Києві виявили факт ...

КОМЕНТАРІ