Житловий комплекс Orange Park

Житловий комплекс Orange Park

14.12.19 13:29 0 15646

Вибираючи для покупки нерухомість, необхідно звертати увагу не тільки на доступність цін, ідеальне планування вподобаного об'єкта, а й оптимальний варіант транспортної розв'язки. Деяких влаштує спальний район або тільки центр міста, а також інші райони, що розташовані не далеко від основного місця роботи.

Тут вже кожен в праві вибирати сам. А для тих, хто не просто прагне вигідно вкласти накопичені кошти в об'єкти престижної нерухомості, а шукає для своєї сім'ї гарне житло з підвищеною комфортністю, чи об'єкт який би відповідав його соціальному статусу, варто звернути свою увагу на житловий комплекс Orange Park в Крюківщині. Далі, ми безпосередньо розглянемо його особливості.

Orange Park - найкращий ЖК в Крюківщині

Якщо Крюківщина — це район столиці, який вас на 100 % влаштовує, тоді вам варто придивитися до житлового комплексу Оранж Парк. Відвідавши офіційний сайт https://orangepark.ua/ ви зможете переглянути:

  • Використовувані при зведенні та комплектації цих будинків високотехнологічні методи будівництва, дозволили створити об'єкти, що виділяються високими показниками енергоефективності, а також мають надійну звукоізоляцію. Багатоповерхові будинки не мають технічних поверхів і підвалів, що також потрібно знати при виборі квартири в цьому районі.
  • В режимі онлайн хід будівництва, планування квартир і ознайомитися з чинними акціями. Це допоможе прискорити вибір відразу декількох можливих варіантів, щоб можна було порівняти їх за основними показниками та визначитися в оптимальному. Є об'єкти з класу "Комфорт", де передбачена максимальна комплектація необхідними комунікаціями, включаючи оригінальну обробку всередині (клас "Преміум").

ЖК Orange City: невеликий огляд

З'явиться ЖК Orange City в досить знаковому столичному містечку — якраз навпроти Лисої гори, за адресою Лисогірський спуск 26 А. Це Голосіївський район столиці. Ця місцевість знаходиться на відшибі від основних транспортних магістралей і може похвалитися великою кількістю лісових зон. Як і практично повною відсутністю інфраструктури — ні шкіл, ні садків, ні магазинів в крокової доступності тут немає. Зате неподалік є гаражні кооперативи та промзона «Корчувате».

В принципі, напевно, відсутність поблизу «цивілізації» для багатьох інвесторів не так вже й критично. Тим більше, що забудовник озвучує концепцію майбутнього комплексу як «місто в місті». Тобто, обіцяє побудувати не тільки житло, але й дитячі садки (навіть два — на 200 дітей кожен), школи (одну, але на 900 учнів), а також запланувати приміщення (вірніше — цілий торговий центр) під магазини та інші необхідні для комфортного життя заклади.

Також забудовник обіцяє упорядкувати досить дикувату нині територію — прокласти велосипедні та бігові доріжки, розбити скейт-парк, облаштувати алею для променаду і, звичайно, дитячі та спортивні майданчики. Оскільки в ці краї найзручніше добиратися на автомобілі, забудовник обіцяє подбати та про паркування, побудувавши величезний багаторівневий паркінг на 1800 автомобілів. Реалізувати всі обіцянки планують у 2021 році — саме на цей рік заплановано повне завершення проекту. В який, до слова, крім обіцяної інфраструктури, увійде вісім 26-поверхових будинків (всього 22 секції).

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Авто из США: основные ...
Наступна новина: Руководство по выбору ...

КОМЕНТАРІ