Жіноча блуза: як вибрати та з чим носити?

Жіноча блуза: як вибрати та з чим носити?

14.12.19 17:23 0 11563

Одним з найбільш жіночних, витончених і елегантних предметів жіночого гардероба є блуза. Адже, її можна одягти зі спідницею, брюками, джинсами та навіть шортами. Блузу також можна накинути поверх сукні або майки. Жіночі блузи доречні при будь-яких обставинах — на побаченні, діловій зустрічі або поході за покупками. Сьогодні, купити блузу не складає ніяких труднощів. Просто зайдіть на сайт bluzka.ua/ та зробіть замовлення. Потрібно лише вибрати відповідну для себе модель з усього різноманіття фасонів і кольорів.

Багато представниць прекрасної статі вважають, що жіночі блузки доречні тільки в офісі, але це далеко не так. Мода диктує свої умови, і сьогодні блузки — це не обов'язково строгий крій. У цьому сезоні жіночі блузки це:

  • вільний чоловічий або сорочковий крій;
  • класичний крій, який ніколи не виходить з моди;
  • тонкі, легкі блузи з шифону або шовку;
  • суцільно кроєні блузки;
  • асиметричні блузки;
  • сорочки-блузки без застібки, заправлені в штани або спідницю.

Як правильно підібрати блузку?

Модна жіноча блуза завжди залишиться на піку популярності, тому що підходить кожній жінці в будь-якому віці та будь-якої статури.

Так, жіночі блузи великих розмірів за рахунок м'яких струмуючих тканин і вільного крою приховають все зайве, а підкреслять достоїнства фігури. Всі дизайнери та стилісти радять жінкам в тілі обов'язково мати у своєму гардеробі блузки великих розмірів.

Легкі укорочені кольорові блузи додадуть образу кокетства та грайливості, а строгі приталені — елегантності та шику.

Об'ємні чоловічі фасони підкреслять тендітність і відмінно підійдуть до джинсів і шортів.

Важливу роль відіграє і тканина блузи. Бавовна, джинс, шифон і, звичайно, шовк, який високо цінується і завжди є актуальним — далеко не весь список використовуваних тканин в пошитті блуз сезону 2019 - 2020.

Однак, зовсім не обов'язково купувати дуже дорогі жіночі блузки, недорогі моделі теж можуть виглядати дуже виграшно з будь-яким одягом. Так, можна підібрати блузку з бавовни або віскози, вона буде на порядок дешевшою ніж шовкова.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Руководство по выбору ...
Наступна новина: Оренда авто у Києві без ...

КОМЕНТАРІ