Оренда авто у Києві без водія: основні плюси та мінуси

Оренда авто у Києві без водія: основні плюси та мінуси

14.12.19 19:36 0 9628

Сьогодні така послуга, як оренда автомобіля без водія у Києві, є досить популярною. Саме тому ми вирішили розглянути її основні переваги та недоліки. Це допоможе вам не тільки зробити правильний вибір, а й уникнути різних проблем і неприємних ситуацій. Ну а розповість нам про це співробітник компанії https://bls.ua/ua, яка безпосередньо пропонує прокат машин без застави у столиці.

Переваги прокату машини без водія

Автопрокат у Києві або будь-якому іншому місті, без водія має такі переваги:

  • Вартість. Як правило (звичайно, якщо ви використовуєте орендовану машину не просто для того, щоб проїхати від аеропорту до готелю), така послуга обходиться дешевше поїздок на таксі. І, звичайно ж, це більш вигідно, ніж орендувати автомобіль з водієм.
  • Відсутність сторонніх людей. Такою послугою варто скористатися, якщо для вас важливо, щоб не було «зайвих очей».
  • Свобода пересування. Орендуючи автомобіль без водія, ви «не будете прив'язувати» до кого-небудь, і можете розпоряджатися своїм часом так, як захочете.
  • Можливість особисто випробувати, на що здатний автомобіль. Особливо це актуально для тих, хто орендує машину з метою ухвалення рішення про покупку аналогічної. На відміну від тест-драйву в автосалоні, тут ніхто не буде «стояти над душею», і ви зможете в повній мірі зрозуміти, що може конкретна модель, і прийняти рішення: підходить вона вам, чи ні.

Мінуси прокату авто без водія

Є у такої послуги й недоліки. Звичайно, все залежить від потреб клієнта, для когось це не матиме значення, а когось змусить відмовитися від оренди автомобіля без водія. Серед мінусів такої послуги можна виділити:

  • Досить високі вимоги в деяких компаніях до орендаря, що стосуються його віку і стажу водіння.
  • Незнання міста, в якому потрібно орендувати машину. Особливо це стосується великих населених пунктів, де в багатьох випадках має місце безліч нюансів організації дорожнього руху та «не писаних правил».
  • Необхідність знаходження в постійній напрузі. Для когось їзда за кермом, особливо по незнайомій місцевості, може бути дуже виснажливою. До того ж, в такому разі під час руху не можна зайнятися своїми справами (підготуватися до ділової зустрічі та ін.).
  • Високий рівень відповідальності. Все-таки ніхто не скасовував ймовірності попадання в ДТП й інших проблем на дорозі. Тому, якщо у вас невеликий досвід водіння, і є якась невпевненість в собі, не зайвим буде скористатися «супер страховкою» (коли всі витрати лягають на прокатну компанію). Звичайно, задоволення це не з дешевих, але в багатьох випадках воно того варте. Якщо ж ви впевнений у собі водій, можна скористатися франшизою — це «дешево та сердито».

Висновки

Загалом, видно, що в оренди автомобіля без водія є свої плюси та мінуси. Але все-таки багато що залежить від орендаря. Що для одного добре, для іншого може бути істотним мінусом. Визначайтеся, який варіант підходить вам найкраще, уважно вивчайте умови оренди й користуйтеся послугами прокату. І нехай це приносить вам тільки позитивні емоції, і не викликає ніяких проблем.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Зернові культури: що ...

КОМЕНТАРІ