СБУ проводить обшуки в Одеській ДСНС через пожежу в коледжі

СБУ проводить обшуки в Одеській ДСНС через пожежу в коледжі

15.12.19 08:00 0 1634
Служба безпеки України повідомила про обшуки у службових приміщеннях управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Одещини через пожежу в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Як зазначається, відомство відкрило провадження за статтею «службова недбалість».

«За оперативною інформацією, окремі керівники ГУ ДСНС намагалися приховати та знищити документацію щодо проведеної перевірки протипожежного стану та надання дозволу на експлуатацію приміщень навчального закладу. Для документування дій посадовців тривають слідчі дії в адміністративних будівлях Одеського міського управління та Головного Управління ДСНС України в Одеській області. Наразі вилучаються матеріали, що підтверджують причетність до протиправної діяльності посадовців ДСНС», – мовиться на сайті СБУ.

Читайте також: Хроніка пекла. На місці пожежі в Одеському коледжі завершено 10-денну пошукову операцію?

Пожежа в одеському коледжі економіки почалася вранці 4 грудня, загинули 16 людей. 11 грудня було обрано запобіжний захід (цілодобовий домашній арешт) для єдиного поки підозрюваного у справі – директорки Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Любові Кочерги, її підозрюють у службовій недбалості.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зернові культури: що ...
Наступна новина: «Укрзалізниця» призначила ...

КОМЕНТАРІ